Home Page / Find Your Therapist / Riikka Hiljanen

Riikka Hiljanen

Psychotherapist, Nurse, Cognitive behavior therapy (CBT)
Pori, Suomi etäyhteys,
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Youth 13-17y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments
Olen kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeutti (Valvira, Kela). Työskentelen nuorten ja aikuisten kanssa. Olen myös neuropsykiatrinen valmentaja ja minulla on monipuolinen kokemus neurokirjon haasteita omaavista asiakkaista.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive behavior therapy (CBT)
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

Neuropsychiatric coach

About me as a therapist

Olen terapeuttina rauhallinen, empaattinen ja käytännönläheinen. Työskentelen asiakaslähtöisesti, kuunnellen ja kunnioittaen asiakasta.
Käytännönläheisten harjoitteiden ja menetelmien avulla pyrimme yhdessä asiakkaan kanssa löytämään helpotusta erilaisiin haasteisiin ja oireisiin. Erityisen mielelläni työskentelen nuorten ja nuorten aikuisten kanssa.

About my therapy sessions

Käytännönläheisten harjoitteiden avulla pyrimme löytämään helpotusta erilaisiin oireisiin.
Yhdessä asiakkaan kanssa tutkimme haitallisia ajatusmalleja ja uskomuksia sekä niihin liittyviä haastavia tunteita ja tuntemuksia. Pureudumme tätä kautta myös mahdolliseen ongelmakäyttäytymiseen tietyissä tilanteissa sekä tutkimme siihen johtaneita syntymekanismeja.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management Processing my past To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Psychotic disorders Difficulty sleeping Hurting yourself Treatment of physical illness Personal growth and development
Areas of Specialization
Obsessive-compulsive disorders Neuropsychiatric patients
My professional background and knowledge

Olen koulutuksiltani myös neuropsykiatrinen valmentaja ja kuntoutuksen ohjaaja. Minulla on vuosien kokemus vastaanottotyöstä ja erilaisista neuropsykiatrista haasteista.

Additional information

Etävastaanotto ympäri Suomen.

First session price

85.00

Regular session price

90.00

Pricing details