Home Page / Find Your Therapist / Riikka Hiljanen

Riikka Hiljanen

Psychotherapist, Nurse, Cognitive behavior therapy (CBT)
Pori, Suomi etäyhteys,
Finnish
Customer Groups
Youth 13-17y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Weekend appointments Evening appointments Daytime appointments
Aikoja vain etäterapiaan tällä hetkellä. Olen kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeutti (Valvira, Kela). Työskentelen nuorten ja aikuisten kanssa. Olen myös neuropsykiatrinen valmentaja ja minulla on monipuolinen kokemus neurokirjon haasteita omaavista asiakkaista.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive behavior therapy (CBT)
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

Neuropsychiatric coach

About me as a therapist

Olen terapeuttina rauhallinen, empaattinen ja käytännönläheinen. Työskentelen asiakaslähtöisesti, kuunnellen ja kunnioittaen asiakasta.
Käytännönläheisten harjoitteiden ja menetelmien avulla pyrimme yhdessä asiakkaan kanssa löytämään helpotusta erilaisiin haasteisiin ja oireisiin. Erityisen mielelläni työskentelen nuorten ja nuorten aikuisten kanssa.

About my therapy sessions

Käytännönläheisten harjoitteiden avulla pyrimme löytämään helpotusta erilaisiin oireisiin.
Yhdessä asiakkaan kanssa tutkimme haitallisia ajatusmalleja ja uskomuksia sekä niihin liittyviä haastavia tunteita ja tuntemuksia. Pureudumme tätä kautta myös mahdolliseen ongelmakäyttäytymiseen tietyissä tilanteissa sekä tutkimme siihen johtaneita syntymekanismeja.

Issues often worked with
Personal growth and development Treatment of physical illness Hurting yourself Difficulty sleeping Psychotic disorders Personality disorders Bipolar disorder Self-destructive thoughts Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Processing my past Anger management Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Eating disorders Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Subtance abuse/addiction Relationship problems Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Neuropsychiatric patients
My professional background and knowledge

Olen koulutuksiltani myös neuropsykiatrinen valmentaja ja kuntoutuksen ohjaaja. Minulla on vuosien kokemus vastaanottotyöstä ja erilaisista neuropsykiatrista haasteista.

Additional information

Etävastaanotto ympäri Suomen.

First session price

85.00

Regular session price

85.00

Pricing details