Home Page / Find Your Therapist / Riikka Haakana

Riikka Haakana

Psychotherapist, Psychologist, Cognitive behavior therapy (CBT)
Helsinki, Hakaniemi
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Short-term
Availability
Daytime appointments
This therapist is not taking in new customers. Search for free therapists.
Olen koulutukseltani psykologi ja kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeutti. Vastaanotollani on vapaana muutama lyhytterapia-aika (esim. vakuutusyhtiön korvaamana 20-25 käyntiä, EI vapaita aikoja KELATERAPIAAN).
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive behavior therapy (CBT)
About me as a therapist

Terapeuttina olen aktiivinen, myötätuntoinen ja asiakasta kunnioittava. Minulle on tärkeää, että asiakas voi tuntea olonsa turvalliseksi vastaanotollani. Terapiasuhteessa pyrin tasavertaiseen ja avoimeen yhteistyösuhteeseen. Terapia keskittyy pääasiassa asiakkaan ajankohtaisiin ongelmiin ja terapian tavoitteet määritellään yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Nyt vapaana on muutama terapia-aika lyhytterapiaan (20-25 käyntikertaa) käyntitiheydellä 1 krt/vko.

About my therapy sessions

Psykoterapiassa työskentelyn kohteena voivat olla erilaiset ahdistuneisuusongelmat (mm. pakko-oireet, paniikkihäiriö, sosiaalisten tilanteiden pelko, yleinen ahdistuneisuushäiriö), masennus, syömishäiriöt, unettomuus ja elämänkriisit. Erityisiä kiinnostuksen kohteitani ovat tavankääntämismenetelmä tapahäiriöiden ja tic-oireiden hoidossa, käyttäytymisaktivointi masennuksen hoidossa ja häpeä. Tarjoamassani psykoterapiassa hyödynnetään kognitiivisen käyttäytymisterapian menetelmien lisäksi myös mm. hyväksymis- ja omistautumisterapian, myötätuntokeskeisen terapian ja psykofyysisen psykoterapian menetelmiä.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Burnout Low self-esteem Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Challenging life situation Self-destructive thoughts Personality disorders Personal growth and development Difficulty sleeping
My professional background and knowledge

Olen koulutukseltani psykologi ja kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeutti. Minulla on yli viidentoista vuoden kokemus psykiatristen ongelmien hoidosta ensin psykologina psykiatrisessa erikoissairaanhoidossa ja myöhemmin psykoterapeuttina.

Client group

Työskentelen aikuisten kanssa

First session price

100.00

Regular session price

100.00

Pricing details

Hinta koskee itsemaksavia henkilöasiakkaita