Home Page / Find Your Therapist / Riikka Airo

Riikka Airo

Educating psychotherapist, Licentiate of Psychology, Integrative
Etäyhteydellä, koko Suomi
HELSINKI, Töölö
English Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Youth 13-17y Groups
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
Hello, I'm a psychologist and psychotherapist with long experience. I am specialized in psychological issues at reproductive health like childbirth, fear of childbirth, post-natal depression, infertility issues etc.
Psychotherapeutic Orientation
  • Integrative
  • Psychodynamic
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy Kela intensive medical rehabilitation (youth) Kela intensive medical rehabilitation (adults)

Additional Training

Hypnosis EMDR Body-oriented psychotherapy Crisis and traumas Mindfulness Supporting attachment

About me as a therapist

Työskentelyssä pidän ensisijaisen tärkeänä turvallista ja luottamuksellista suhdetta, jossa asiakkaan on turvallista nostaa esiin mitä tahansa mielessä liikkuvaa asiaa. Yhteistyössä olen aktiivinen ja ja tarvittaesssa ohjaan erilaisia harjoituksia, esimerkiksi hengitys/mielikuvaharjoituksia. Olen lämmin, empaattinen ja havainnoiva. Molemminpuolinen kunnioitus on minulle tärkeää.

About my therapy sessions

Keskustelun lisäksi käytän mielelläni erilaisia mielikuva- ja kehoharjoituksia, joilla voi saada paremmin yhteyttä tunteisiin ja kokemuksiin. Talviuinnin ja luontoelementtien yhdistäminen psykoterapiaan on uusin innostukseni ja tarvittaessa terapiaistunto voidaan pitää vaikka ulkona kävellen. Uskon, että yhteyden vahvistaminen omaan kehoon ja mieleen on avain kestävään hyvinvointiin!

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Feeling bad Changing lifestyle Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management Processing my past To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Personal growth and development Treatment of physical illness
Areas of Specialization
Pregnancy & birth Adoption & placement
My professional background and knowledge

Olen tehnyt psykologin työtä vuodesta 1991 ja psykoteraputtina vuodesta 2003 eli työkokemukseni on pitkä ja olen tänä aikana kouluttanut itseäni jatkuvasti.
Lisäkoulutuksia minulla on uusimapana EMDR, sitten koira-avuisteinen työ, kehopsykoterapia, mielikuva- ja mindfulnesstyöskentely, varhaisen vuorovaikutuksen psykoterapian koulutus, ryhmäspykoterapian, psykodynaamisen ja ratkaisukeskeisen psykoterapian koulutukset.

Client group

Erityinen kiinnostuksen kohteeni ovat raskauteen, synnytyksiin, vauva-aikaan ja lapsettomuuteen (hoidot, jaksaminen, lahjasolu-vanhemmuus ym) liittyvät haasteet.

First session price

110.00

Regular session price

110.00

Pricing details