Home Page / Find Your Therapist / Reija Lasonen
Psychotherapist, Bachelor of Social Services, Family therapy
Helsinki, Lassila
Etäyhteydellä koko Suomi. Vastaanotto tai kotikäynti Helsinki, Vantaa, Espoo, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Nurmijärvi, Lappeenranta, Taipalsaari, Lemi, Luumäki sekä Savitaipale,
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Youth 13-17y Children under 13y Couples Families
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments
Olen kiinnostunut auttamaan perheitä, pariskuntia ja perheenjäseniä haasteiden kohdatessa. Asiakkaana tuot asiat ja tavoitteet terapiaan. Työskentelytapani on kuunteleva, dialoginen ja empaattinen. Minulla on Kela korvattavuus perhepsykoterapiaan ja toimin Hus palveluntuottajana Palse- setelillä.
Psychotherapeutic Orientation
  • Family therapy
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Terapiassa tärkeintä on hyvä yhteistyö ja mahdollisuus puhua asioista avoimesti. Luottamus ja asioiden pohtiminen yhdessä on tärkeää. Autan näissä keskusteluissa löytämään juuri sinun tai teidän elämäänne oikeita asioita. Terapeuttina näen sinut oman elämäsi asiantuntijana ja pyrin antamaan sinulle ja perheellenne mahdollisuuden ratkaista asiat ja siten saada apua elämään. Perheterapiassa perheen määritelmä on hyvin vapaa ja terapiaan on mahdollista ottaa mukaan läheisverkostoakin.
Olen koulutukseltani erityistason perheterapeutti. Terapeuttina olen avoin, empaattinen sekä positiivinen. Haluan kuulla tarinanne ja antaa siihen erilaisia näkökulmia ja toiminnallisin keinoin etsiä yhdessä uusia ratkaisuja.

About my therapy sessions

Yhdessä lähdemme matkalle, jonka sisällön määrittää asiakas. Teemme aluksi suunnitelman tapaamisista ja asetamme tavoitteet, joita kohden lähdemme työskentelemään. Asioiden edetessä, selviää millaiseen matkaan olemme lähteneet ja täsmäämme tavoitteita matkalla. Kun terapia on hyvin käynnissä, voimme hyödyntää eri toiminnallisia menetelmiä avaamaan asioita. Näistä käytän aktiivisesti aikajanaa, sukupuuta, kirjoittamista, askartelua ja monenlaisia tehtäviä, tarpeiden mukaan.
Terapia voi olla yhdelle henkilölle koskien perheen tilannetta tai hyvinkin isolle perheelle. Voi olla että asiat ratkeavat muutamalla kerralla tai voi kestää pidempänä prosessina pitkäänkin. Kaikki tämä on mahdollista.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Feeling bad Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Hurting yourself Treatment of physical illness
Areas of Specialization
Multiculturalism / immigrants Child welfare
My professional background and knowledge

Olen toiminut perheterapeuttina vuodesta 2014. Minulla on pitkä kokemus lastensuojelun perheistä. Perheissä lasten ja nuorten ongelmat ja tukitoimet niin vanhemmille, kuin lapsille ovat erityisen tuttuja. Olen myös työskennellyt paljon uusperheiden sekä eroperheiden kanssa. Taustaltani olen sosionomi YAMK ja olen opiskellut tuon tutkinnon syrjäytymisvaarassa olevien terveyden ja hyvinvoinnin tukemisesta. Tästä on tullut paljon lisää ajatuksia myös perheterapiaan.

Additional information

Minulla on vastaanottotilat Helsingin Lassilassa, mutta mahdollista on myös vastaanottaa etänä. Tarvittaessa voimme sopia terapiat käynnit kotiinne. Toimitiloissani panostamme hygieniaan ja huomioimme Korona rajoitukset ja ohjeistukset.
Lappeenrannan seudulla otan myös vastaanotolla asiakkaita ja sovimme tapaamiset joustavasti tarpeidenne mukaan.

First session price

90.00

Regular session price

150.00

Pricing details

Tutustumiskäynti 90 € / 45 min.
Normaali perheterapia käynti on 150 €/ 90 min.
Vanhemmuuteen liittyvät terapeuttiset tukikäynnit 90 € / 45 min.
Etävastaanotto 80 € / 45 min.
Kotikäynnit 170 € / 90 min