Home Page / Find Your Therapist / Raija Savolainen

Raija Savolainen

Psychotherapist, Master of Social Sciences, Solution-oriented
Helsinki, Helsinki
Koko Suomi, Videovastaanotto
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Long-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments
Tarjoan Kelan tukemaa kuntoutuspsykoterapiaa. Koulutus: psykoterapeutti, erityistason seksuaaliterapeutti (auktorisoitu NACS), laillistettu sosiaalityöntekijä YTM, yhteiskuntatieteiden maisteri (sosiologi). Vastaanotto: Videovälitteinen etävastaanotto.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
  • Other
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

Sexual therapeutic knowledge

About me as a therapist

Pidän työssäni tärkeänä asiakkaan aitoa, lämmintä ja myötätuntoista kohtaamista.
Asiakkaan yksilöllisten tarpeiden, toiveiden ja kuntoutussuunnitelman mukainen ja tavoitteellinen työskentely on työssäni keskeistä.
Säännöllisten palautekeskustelujen avulla pidetään huoli siitä, että asiakas hyötyy tapaamisista ja terapiasta.
Arvostan asiakkaan omaa asiantuntemusta ja voimavaroja.
Vahvuuksiani on laaja-alainen koulutus ja osaaminen sekä pitkäaikainen työkokemus sosiaalityöntekijänä ja psykoterapeuttina.

About my therapy sessions

Terapia toteutetaan asiakkaan yksilöllisten toiveiden ja hoito- ja kuntoutussuunnitelman mukaisesti, ammatillisesti ja tavoitteellisesti. Istunnot ovat pääasiassa keskustelua ja lisäksi voidaan tehdä erilaisia harjoitteita ja sopia kotitehtävistä.

Käytän työssäni luovasti positiivisen psykologian, ratkaisukeskeisen psyko- ja lyhytterapian menetelmiä. Käytössäni ovat myös seksuaaliterapian ja sosiaaliyön osaaminen sekä voimavaraistavat ja dialogiset menetelmät. Terapian kesto voi vaihdella Kelan kuntoutuspsykoterapiapäätöksen mukaisesti yhdestä kolmeen vuoteen. Suosittelen sitoutumista viikoittaisiin aikoihin terapian tuloksellisuuden takia.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Sexual problems Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Treatment of physical illness
Areas of Specialization
Diversity of Sexuality and Gender Child welfare
My professional background and knowledge

Koulutukseni:
Psykoterapeutti (Valvira, Kela)
YTM, yhteiskuntatieteiden maisteri, sosiologi
Sosiaalityöntekijä (laillistettu)
Seksuaaliterapeutti, erityistaso, (auktorisoitu NACS)
Olen toiminut pitkään sosiaali- ja terveysalalla: sosiaalityöntekijänä, koulukuraattorina ja esimiestehtävissä sosiaalisektorilla, sosiaalitoimessa, kouluissa, sairaaloissa, psykiatrisella poliklinikalla sekä järjestöissä. Ennen sosiaalityötä työskentelin kansainvälisissä perhetutkimusprojekteissa. Vuodesta 2009 alkaen olen toiminut yrittäjänä: seksuaaliterapeuttina ja myöhemmin psykoterapeuttina.
Olen myös sertifioitu Reteaming- ja COOPERATION- työyhteisövalmentaja, Muksuoppiohjaaja ja Muksuoppia vanhemmille -kurssiohjaaja.
Olen Suomen Seksologisen seuran ja Talentian (Sosiaalialan korkeakouluttujen ammattijärjestön) hyväksymä työnohjaaja.
Nettisivu: www.raijasavolainen.fi

Client group

Toimin pääasiassa Kelan kuntoutuspsykoterapian palveluntuottajana: ratkaisukeskeinen yksilöterapia 16-67 vuotiaille.

Additional information

Työskentelen asiakkaiden hyvinvoinnin ja kuntoutumisen tukemiseksi elämän erilaisissa ongelmien, muutosten, kriisien ja sairauksien aiheuttamissa vaikeissa tilanteissa.
Toimin pääasiassa Kelan kuntoutuspsykoterapian palveluntuottajana (ratkaisukeskeinen yksilöterapia 16-67 vuotiaille).

Olen Valviran ja Aluehallintoviraston sote-palvelulain mukainen rekisteröity yksityinen palvelujen tuottaja. Toimin Valviran ja Aluehallintoviraston ohjauksessa ja valvonnassa.

First session price

95.00

Regular session price

95.00

Pricing details

Yksilöterapia 95 euroa, 45 min.

Kuntoutuspsykoterapia (Kela), 95 e/45 min. Kela.korvauksen (57,60 e) jälkeen asiakkaan omavastuulaskuksi jää 37.40 euroa.
Palautelausunnot 65 e, josta kelakorvaus 22,71 e. Asiakkaan omavastuuksi jää 42,29 e.

Peruutukset varattuihin aikoihin vuorokautta (24h) ennen, muussa tapauksessa ja käyttämättömästä ajasta peritään 57,60 e.
Kela ei korvaa peruutettuja eikä käyttämättä jätettyjä aikoja. Peruutetulle ajalle pyritään sopimaan korvaava aika mahdollisimman pian.
Maksumuistutus 5 e.