Home Page / Find Your Therapist / Pirjo Niittynen

Pirjo Niittynen

Educating psychotherapist, Master of Social Sciences, Recource-oriented family therapy
Tampere,
Etäyhteydellä koko Suomi,
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Youth 13-17y Couples Families
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
Pyrin yhdessä tutkivaan, läpinäkyvään, hyväksyvään ja tilaa antavan ilmapiirin luomiseen. Silti tarvittaessa haastan pienin askelin epämukavuusalueelle kohti muutosta. Työskentelen psykoterapeuttina parien ja perheiden vuorovaikutuksen ja yksilöiden sisäisen maailman kysymysten kanssa.
Psychotherapeutic Orientation
  • Recource-oriented family therapy
  • Couple therapy
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Minulla on yli 30 vuoden työkokemus ihmissuhdetyöstä lastensuojelussa, lastenpsykiatrialla, perheneuvolassa, psykiatrisessa sairaanhoidossa sekä tutkimuksen kentällä. Työskentelen psykoterapeuttina parien ja perheiden vuorovaikutuksen sekä yksilöiden sisäisen maailman kysymysten parissa. Tällä hetkellä työskentelen pääsääntöisesti aikuisten ja 16v. täyttäneiden nuorten kanssa. Otan vastaan sekä itsemaksavia että maksusitoumuksella tulevia asiakkaita. Kela-oikeudet minulla on pari- ja perhepsykoterapiaan.

Huom! Minduun kautta tulleet yhteydenottopyynnöt ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Työskentelyprosessi voi olla tarpeen mukaan lyhyt tai pitkä. Vastaanotolle tulon syynä voi olla akuutti kriisi, pitkäaikaisemmat vaikeudet tai muuten vain tarve pohtia elämäntilannetta, ihmissuhteita ja elämän suuntaa. Asiakkaitteni vaikeudet ovat liittyneet kriiseihin ja traumaattisiin elämäntilanteisiin, ylisukupolvisiin kysymyksiin, haasteisiin vuorovaikutuksessa, kasvatuksessa, vanhemmuudessa - myös erityisen tuen lasten ja nuorten vanhemmuus - vammaisuuteen, pulmiin parisuhteessa, eroprosessiin, masentuneisuuteen, uupumukseen, ahdistuneisuuteen, tunnesäätelyn vaikeuksiin. Olen työskennellyt myös erityisen vaativissa elämäntilanteissa elävien asiakkaiden kanssa.

Suuntaukseltani olen voimavarasuuntautunut ja dialoginen, mutta integroin työskentelyssäni joustavasti erilaisia oppimiani ajattelutapoja ja viitekehyksiä. Pyrin terapeuttina yhdessä tutkivaan, läpinäkyvään, hyväksyvään ja tilaa antavaan ilmapiiriin olemalla kuitenkin samalla aktiivinen.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Anger management Processing my past To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Personal growth and development Treatment of physical illness
Areas of Specialization
Child welfare Adoption & placement
My professional background and knowledge

Lisäkoulutusta olen hankkinut mm. psykoterapeuttien kouluttamisesta, työnohjauksesta, psykofyysisestä psykoterapiasta, traumojen hoidosta, varhaisesta vuorovaikutuksesta, mindfulnessista, soveltavasta draamasta ja toiminnallisista menetelmistä, dialektisesta käyttäytymisterapiasta, läheisverkostojen kanssa työskentelystä sekä ryhmänohjauksesta huostaanotettujen lasten vanhemmille.

First session price

100.00

Regular session price

100.00

Pricing details

Parit ja perheet 195

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa