Home Page / Find Your Therapist / Pinja Uutela

Pinja Uutela

Psychotherapist, Nurse, Couple therapy
Turku,
Salo, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Families Couples Youth 13-17y Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
Tervetuloa vastaanotolleni, tarjoan myös etätapaamisia. Otan vastaan yksilöitä, pareja ja perheitä. Huomioithan että kelan tukemaa kuntoutuspsykoterapiaa teen vain perhe -tai pariterapiana. Tarjoan myös lyhytterapiaa ja työnohjausta. Työotteeni on integratiivinen.
Psychotherapeutic Orientation
  • Couple therapy
  • Family therapy
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

Supporting attachment Crisis and traumas

About me as a therapist

Terapeuttina pyrin asettumaan asiakkaan kokemuksen äärelle, ja olemaan kunnioittava mutta samalla myös rohkaisemaan asiakasta yhdessä tutkimisen tielle. Uskon terapian olevan yhteistyötä, jossa suhde asiakkaan ja terapeutin välillä on merkityksellinen.

Lähestymistapani on integratiivinen, joka tarkoittaa eri terapiasuuntausten yhdistelemistä asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Teorioista minulle läheisimpiä ovat systeeminen, ratkaisukeskeinen, narratiivinen, ja kognitiivinen terapia. Myös kehollisuus on tärkeä osa työtäni joka usein näkyy työssäni psykofyysisen näkökulman huomioimisessa ja erilaisissa harjoitteissa.

About my therapy sessions

Vastaanotolleni voit tulla yksin, puolison, perheenjäsenen tai muun läheisen kanssa.

Tarjoamanani terapia perustuu pitkälti keskusteluun, mutta aina sanoja ei ole tai niitä ei löydy. Kuitenkin kehomme on viisas, ja vastaanotollani saatetaankin osana tapaamista toteuttaa myös erilaisia harjoitteita, kuten hengitys- tai mielikuvaharjoitteita. Toisinaan käytän myös muita menetelmiä, kuten kuvia, kirjoittamista tai valokuvaamista. Tämä kaikki tapahtuu kuitenkin asiakasta ja hänen tarpeitaan kunnioittaen.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Hurting yourself Gender or Sexual-Identity Questions Sexual abuse Sexual problems Subtance abuse/addiction Difficulty sleeping Personal growth and development Psychotic disorders Personality disorders Bipolar disorder Self-destructive thoughts Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Processing my past Anger management Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Eating disorders Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
Client group

Tapaan kaikenikäisiä, perheitä, pareja ja yksilöitä.
Kela-pätevyys perhe -ja pariterapiaan. Teen myös vakuutusyhtiöiden korvaamia lyhytterapioita.

First session price

85.00

Regular session price

85.00

Pricing details

Mainitse varattaessa mikäli tulet vastaanotolle puolison tai muun läheisen kanssa.