Home Page / Find Your Therapist / Piia Hautamaa

Piia Hautamaa

In education Bachelor of Social Services, Integrative
Etäyhteyksillä koko Suomi,
Oulu, Keskusta
English Finnish
Customer Groups
Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Weekend appointments Evening appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen koulutukseltani sosionomi ja opiskelen integratiiviseksi yksilöpsykoterapeutiksi. Tämän hetkinen työni on monikulttuurisuustyötä, joka on avannut paljon uusia tapoja ajatella ja kohdata ihminen. Kauttani on myös mahdollisuus koulutuspsykoterapiaan, tiiviissä työnohjauksessa.
Psychotherapeutic Orientation
  • Integrative
About me as a therapist

Integratiivisessa terapiassa mietimme yhdessä sinulle sopivat tavoitteet ja soveltuvat työtavat, sinun toiveittesi ja tarpeittesi kautta. Integratiivisuus mahdollistaa avoimen ja joustavan tavan löytää apukeinoja arjessa nouseviin kysymyksiin, yhdessä oppien ja oivaltaen. Tärkeänä pidän hyvää ja avointa vuorovaikutusta, sekä asiakkaan kokonaistilanteen huomioon ottamista. Työntekijänä olen aktiivinen ja osallistava, tärkeäksi näen myös empaattisen tavan kohdata ihminen, jonka avulla kasvaa luottamuksellinen terapiasuhde. Työkokemukseni sosiaalialalta on antanut vahvan pohjan ihmisten kohtaamiseen erilaisissa elämäntilanteissa, joissa joudutaan miettimään uusia tapoja ja ratkaisuja arkeen ja jaksamiseen.

Tarjoan lyhyitä sekä pitkiä terapiakeskusteluja nuorille (yli 16v) ja aikuisille.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Integratiivisuus mahdollistaa erilaisten työmenetelmien käytön, potilaan oman elämäntilanteen ja voimavarojen mukaan. Tapaamisten alussa on tärkeää rakentaa terapiasuhteen luottamus, jossa yhdessä käymme läpi potilaan toiveet ja tavoitteet, näin mahdollistuu menetelmien käyttöönotto. Näenkin tärkeäksi, että menetelmät valitaan yksilökohtaisesti, potilasta ajatellen. Kiinnostuksen kohteeni ovat potilaan ymmärryksen lisääminen omaan elämäntarinaansa, jota tutkitaan tunnetyöskentelyllä, mielikuvaharjoitteilla, ihmissuhdeoletuksien tutkimisella, sekä vuorovaikutustilanteiden avaamisella ja käsittelyllä.

Issues often worked with
Personal growth and development Challenging life situation Processing my past Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Multiculturalism / immigrants
Client group

Tarjoan lyhyitä sekä pitkiä terapiakeskusteluja nuorille (yli 16v) ja aikuisille. Mahdollisuus myös viikonloppu-vastaanotolle. Kiinnostukseni ovat esim. vaikeat elämäntilanteet, jaksaminen arjessa, mieliala-asiat, ahdistuneisuus, masennus, uupumus, vanhemmuuden tuki, monikulttuurisuus.

First session price

50.00

Regular session price

50.00

Pricing details