Home Page / Find Your Therapist / Pia Välimäki

Pia Välimäki

In education Nurse, Cognitive
Etäyhteydellä koko Suomi,
Turku, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments Weekend appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen sairaanhoitaja ja psykoterapeuttiopiskelija (kognitiivinen, valmistun 12/25). Otan vastaan koulutuspsykoterapiapotilaita sekä lyhytterapia-asiakkaita. Minulta voit varata myös ajan EMDR työskentelyä sisältävään terapiaan. Minulla on myös NET ja Skeematerapia osaamista.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive
Additional Training

Dialectical behavior therapy (DBT) EMDR

About me as a therapist

Terapeuttina olen aktiivinen, mutta osaan myös antaa tilaa asiakkaalle omaehtoiseen kerrontaan. Vahvuuksiani on rauhallisuus, empaattisuus ja tasa-arvoinen suhtautuminen asiakkaaseen. Terapeuttina olen asiakkaan rinnalla kulkija ja samanvertainen. Työskentelyssäni on tavoitteena asiakkaan oireiden ja elämisen helpottuminen. Oma elämänasenteeni on positiivinen, ja haluan valaa sen uskoa ja toivoa myös asiakkailleni. Minun kanssani on helppoa puhua ja olla.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Terapiassa käytän kognitiivisen yksilöpsykoterapian menetelmiä. Tavoitteet määritellään heti alussa ja ne tarkentuvat matkan varrella. Käytän myös menetelmä osaamistani tarvittaessa. Tavoitteena kognitiivisen psykoterapian menetelmiä käytettäessä on se, että asioissa ja tilanteissa voidaan muuttaa omaa käsitystä ja tunteita niistä, vaikka itse asioita ei välttämättä voida muuttaa. Vastaanotoilla käytän myös välillä lomakkeita ja mittareita. Ajoittain annan myös kotitehtäviä.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Sexual problems Processing my past Challenging life situation Bipolar disorder Personality disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Hurting yourself Treatment of physical illness
Areas of Specialization
Seriously traumatized patients and dissociative disorders Personality disorders Bipolar disorder
My professional background and knowledge

Minulla on vuosien kokemus työskentelystä mielialahäiriöiden avohoidossa ja päihdetyössä. Kiinnostuksen kohteita; masennus, työuupumus, ahdistuneisuus, traumat, päihderiippuvuus ja persoonallisuushäiriöt. Lisäkoulutuksina minulla on DKT, EMDR, altistus, Shortumin lyhytterapiakoulutus ja hyväksymis- ja omistautumisterapia (HOT).

Client group

Hoidan aikuisia yksilöpsykoterapian keinoin. Myös parit ovat tapauskohtaisesti mahdollisia.

Additional information

Jos haluat lisätietoja tai toivoisit aikaa ajankohtaan mitä ei ole Nosteen omien sivujen kalenterissa näkyvissä (sieltä voit varata ajan suoraan itse) niin ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse pia.valimaki@terapiatalonoste.fi.

First session price

60.00

Regular session price

60.00

Pricing details

120€/90 min

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.