Home Page / Find Your Therapist / Pia-Maria Snåre

Pia-Maria Snåre

In education Psychiatric staff nurse, Cognitive behavior therapy (CBT)
Vaasa,
Koko suomi,
English Swedish Finnish
Customer Groups
Youth 13-17y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Jag är Pia-Maria, psykiatrisk sjukskötare och psykoterapeut (familjeterapi). Studerar för tillfället till KBT-terapeut. Olen Pia-Maria, psykiatrinen sairaanhoitaja ja psykoterapeutti (perheterapia). Opiskelen tällä hetkellä KKT-terapeutiksi.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive behavior therapy (CBT)
  • Family therapy
About me as a therapist

Koen terapeuttina toimimisen olevan ennen kaikkea ihmisen kohtaamista, ja terapiasuhteen päätavoitteena on vuorovaikutussuhteen synnyttäminen.
Terapeuttina minua on kuvailtu helposti lähestyttäväksi, läsnäolevaksi ja empaattiseksi. Työskentelyotteeni on koettu joustavana, eteenpäin pyrkivänä ja sopivasti haastavana. Pyrin olemaan terapeuttina läsnäoleva ja vuorovaikutuksessa aktiivinen.

About my therapy sessions

Aloitan työskentelyn uuden asiakkaan kanssa aina kokonaistilanteen käsitteellistämisellä. Käsitteellistämisen tavoitteena on muodostaa yhteisesti käsitys siitä, mikä ajankohtainen tilanteesi on, mitkä menneisyyden asiat ovat vaikuttaneet tämän päivän tilanteeseen sekä muodostaa alustavasti tavoitteet psykoterapialle. Mielestäni on tärkeää huomioida asiakkaan yksilöllinen tilanne ja soveltaa työskentelyä sen mukaisesti.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Hurting yourself Difficulty sleeping Personal growth and development Personality disorders Bipolar disorder Self-destructive thoughts Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Sexual abuse Processing my past Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Eating disorders Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Jag har 15 års erfarenhet från branchen inom specialsjukvården och den öppna sektorn, både med ungdomar och vuxna.

Minulla on kokemus alalta jo 15v. Suurimmaksi osaksi olen työskennellyt erikoissairaanhoidon piirissä ja julkisella puolella, nuorten ja aikuisten kanssa.

First session price

75.00

Regular session price

75.00

Pricing details

Yksilötapaaminen 75€ / 45-60 min.
Perhetapaaminen 100€ / 60 min.