Home Page / Find Your Therapist / Petri Myllyniemi

Petri Myllyniemi

Psychotherapist, Doctor of Philosophy (Ph.D), Cognitive
Tampere, Pyynikki
Finnish
Customer Groups
Couples Youth 13-17y Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
Olen psykoterapeutti ja Kelan palvelutuottaja pari- ja perheterapiassa. Teen myös yksilöterapiaa kognitiivisen psykoterapian opintoihini liittyen. Tällä hetkellä tarjoan terapiaa vain Tampereen kaupungin palveluseteliasiakkaille. Vastaanottotilani sijaitsee Pyynikillä.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive
  • Couple therapy
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Terapeuttina olen avarakatseinen, ja en tee työtäni liukuhihnalla. Suhtaudun kunnioituksella asiakkaisiini. Psykoterapian lähtökohtana ovat yhteiset tavoitteet sekä luottamuksellinen ja hyvä yhteistyösuhde. Paripsykoterapiassa tämä tarkoittaa kaikkien osapuolten näkökulmien kuulemista ja ymmärtämistä, ja yhteisen ymmärryksen etsimistä sen suhteen, mistä tilanteessa on kyse.

About my therapy sessions

Ensimmäisen tapaamisen tarkoituksena on tutustua ja miettiä yhdessä, mitä terapialla tavoitellaan. Tämän jälkeen sovitaan tavoitteisiin sopivasta työskentelystä. Tapaamisen kognitiivisessa yksilöterapiassa toteutuvat yleensä viikoittain.

Paripsykoterapiassa tapaamisia voi olla viikoittain, joka toinen viikko tai harvemmin tilanteesta riippuen. Myös työskentelyjakson pituus paripsykoterapiassa sovitetaan pariskunnan tarpeiden mukaan. Yhteistyö voi olla pitkäkestoista tai esimerkiksi 5-10 tapaamiskertaa riippuen pariskunnan tilanteesta.

Issues often worked with
Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Treatment of physical illness Gender or Sexual-Identity Questions Personal growth and development Psychotic disorders Personality disorders Bipolar disorder Self-destructive thoughts Challenging life situation Processing my past Anger management Anxiety towards social situations Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Child welfare
My professional background and knowledge

Olen pohjakoulutukseltani filosofian tohtori ja psykiatrinen sairaanhoitaja. Minulla on pitkä ammatillinen kokemus terapeuttisesta työskentelystä sekä psykiatrisen osastohoidon puolelta että perhetyöstä. Kotimaisen psykoterapeuttitutkinnon (paripsykoterapia ja perheterapia) lisäksi olen suorittanut kansainvälisen MDFT-terapeutin tutkinnon (monimuotoinen perheterapia). Suoritan parasta aikaa kognitiivisen yksilöterapian psykoterapeuttiopintoja, joihin liittyen tarjoan koulutuspsykoterapiana kognitiivista yksilöterapiaa.

Olen Kelan kuntoutuspsykoterapian palvelutuottaja perhe- ja paripsykoterapiassa.

First session price

105.00

Regular session price

105.00

Pricing details

Paripsykoterapia:
90 minuuttia/160 euroa (KELA-korvauksen määrä 95,87 euroa)
60 minuuttia/105 euroa (KELA-korvauksen määrä 63,91 euroa)

Yksilöterapia (kognitiivinen koulutuspsykoterapia):
45 minuuttia/105 euroa (ei KELA-korvausmahdollisuutta)