Home Page / Find Your Therapist / Petri Koivisto

Petri Koivisto

Psychotherapist, Psychologist, Integrative
Helsinki, Sörnäinen
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
This therapist is not taking in new customers. Search for free therapists.
Olen koulutukseltani psykologian tohtori ja integratiivinen psykoterapeutti (YET). Otan asiakkaita tutustumiskäynneille. Tarjolla on joitakin vapaita päiväaikoja Kela-terapioihin ja myös itse maksaville asiakkaille.
Psychotherapeutic Orientation
  • Integrative
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Pyrin aktiivisesti rakentamaan hyvää yhteistyösuhdetta, jonka puitteissa läsnäoleva ja aito kohtaaminen, kokemisen yhteinen tutkiminen ja ymmärtäminen sekä asiakkaan sisäínen kasvu ja muutos olisi mahdollista. Koska ihmisen hyvinvointi ongelmineen on pitkän kehityksen tulos, olen kiinnostunut asiakkaani elämänhistorian aikana kertyneistä kokemuksista, nykyisistä ihmissuhteista ja tulevaisuuteen suuntautumisesta. Olen terapeuttina hyväksyvä, aktiivinen, empaattinen, rauhallinen ja kuunteleva.

About my therapy sessions

Erilaiset asiakkaat hyötyvät erilaisesta terapiasta. Siksi pyrin yhdessä asiakkaan kanssa neuvottelemaan juuri hänelle mahdollisimman hyvin sopivista tavoitteista ja työskentelytavoista. Työskentely tapahtuu pääasiassa keskustellen ja yhdessä pohtien. Mutta asiakkaan tarpeista lähtien voimme hyödyntää myös muita tekniikoita ja kotitehtäviä. Tavoitteena on luoda eri psykoterapiasuuntauksia ja -tekniikoita soveltaen kunkin asiakkaan tarpeita yksilöllisesti palveleva tapa työskennellä.

Issues often worked with
Feeling bad Difficulty sleeping Phobia/fear Gender or Sexual-Identity Questions Challenging life situation Anger management Sexual problems Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Low self-esteem Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Processing my past Self-destructive thoughts Personal growth and development
Client group

Minulla on monivuotinen kokemus yli 18-vuotiaiden nuorten, opiskelijoiden ja nuorten aikuisten tukemisesta mielenterveyteen, ihmissuhteisiin, opiskeluun ja urapohdintoihin liittyvissä asioissa. Työskentelen kuitenkin mielelläni myös keski-ikäisten asiakkaiden kanssa.

First session price

95.00

Regular session price

95.00

Pricing details