Home Page / Find Your Therapist / Petri Heikkilä

Petri Heikkilä

Psychotherapist, Nurse, Family therapy
Hyvinkää, Sahanmäki
English Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Youth 13-17y Children under 13y Couples Families
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments Weekend appointments
Tule rohkeasti keskustelemaan omista, parisuhteesi tai perheesi asioista, löydetään yhdessä keinot miten on hyvä jatkaa eteenpäin. Dialoginen työote, avoin keskustelu jokaisen tapaamisen tavoitteena. Voimavarakeskeinen lähestyminen asiakkaan asioihin. Teen kirjaukset Kanta arkistoon.
Psychotherapeutic Orientation
  • Family therapy
  • Couple therapy
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy Kela intensive medical rehabilitation (families)

Additional Training

Neuropsychiatric coach

About me as a therapist

Keskusteleva ja kuunteleva sekä aktiivisesti reflektoiva työote. Voimme myös käyttää erilaisia lomakkeita ja piirtää perhekuvia ja sukupuu menetelmä apuna kokonaistilanteen hahmottamiseen. Realististen tavoitteiden yhdessä asettaminen asiakkaiden kanssa ja niihin palaaminen seuraavalla tapaamisella. Olen rauhallinen kontaktissa ja puolueeton tapaamisilla .

About my therapy sessions

Avointa vuoropuhelua ja yhdessä asioiden käsittelyä. Vaikeiden asioiden kohtaaminen minulle tuttua. Edellisen tapaamien lyhyt kertaus ja alkavan tapaamisen aloitus asiakaslähtöisesti. Olen toiminut pitkään lasten ja nuorten kanssa, joten perheterapiaan ovat kaikki perheen jäsenet tervetulleita, myös isovanhemmat, sukulaiset ja muut perheelle tärkeät ihmiset ovat tervetulleita mukaan.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Anger management Processing my past To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Psychotic disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Treatment of physical illness
Areas of Specialization
Personality disorders Obsessive-compulsive disorders Neuropsychiatric patients Multiculturalism / immigrants Child welfare Pain related difficulties Bipolar disorder Adoption & placement
My professional background and knowledge

Olen ollut 25 vuotta SOTE alalla. Laaja kokemus sairaanhoitajana psykiatrian vuode-osastoilta ( lapset, nuoret ja aikuiset) sekä poliklinikoilta. 5 vuoden kokemus lastensuojelu avoperhetyöstä sekä 3 vuotta LS laitospuolelta. Olen ollut vuoden töissä päiväkodissa kasvattajana erityisryhmässä.

Client group

Pariskunnat, perheet, vanhempain ohjaus, lasten ja nuorten tapaaminen perheen hoitoon liittyen, adoptiovanhemmuus, perheväkivalta, lapsen tai nuoren neuropsykiatrinen oireilu ja väkivaltainen käytös .
Työnohjaus yksilö, pari ja ryhmämuodossa SOTE alan toimijoille sekä koulujen erityisluokkien työntekijöille.

Additional information

Olen myös työnohjaaja ja kokemusta on päivähoito, psykiatria ja lastensuojelu puolelta sekä sairaalan somaattiselta puolelta. Olen tehnyt paljon yhteistyötä koulujen kanssa, pienluokat ja erityisluokat minulle tuttuja.

First session price

70.00

Regular session price

95.00

Pricing details