Home Page / Find Your Therapist / Pete Vesterlund

Pete Vesterlund

In education Nurse, Crisis and trauma
Videovastaanotto, koko Suomi
Seinäjoki,
English Finnish
Customer Groups
Families Couples Youth 13-17y Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Hei ja tervetuloa profiiliini! Vahvuus- ja osaamisalueitani ovat traumat ja traumatisoitumisen hoito sekä seksuaalisuus. Ajankohtaisesti opiskelen Oulun yliopistossa traumapsykoterapeutiksi. Traumatyöskentely voi olla lyhyempää tai pidempää hoitoa, joka arvioidaan ensitapaamisella.
Psychotherapeutic Orientation
  • Crisis and trauma
Additional Training

Sexual therapeutic knowledge

About me as a therapist

Olen empaattinen, energinen, avarakatseinen ja
helposti lähestyttävä persoona.

Tykkään haastaa itseni työssä ja siksi myös kehitän osaamistani jatkuvasti. Kohtaan asiakkaani aina yksilöllisesti ja kunnioittavasti.

Työskentelyssäni korostuu ihmisen kokonaisvaltainen hoito ja siinä pyrin huomioimaan asiakkaan elämäntilanteen huomioiden kaikki elämän osa-alueet.

About my therapy sessions

Seksuaalineuvojana olen valmis kohtaamaan asiakkaan mahdolliset haasteet tai ongelmat liittyen seksuaalisuuteen.

Traumatyöskentelyssä hyödynnän erilaisia menetelmiä rentoutumiseen, mielellistämiseen ja vakautumiseen liittyen. Eteneminen on rauhallista ja suunniteltua. Olen suorittanut EMDR:n eli silmänliiketerapian ensimmäisen tason, joten pystyn hyödyntämään sitä menetelmää terapiaprosessissa.

Vastaanotolla pyrimme asiakkaan oivalluksen kautta löytämään ratkaisuja ongelmiin ja haasteisiin sekä löytämään erilaisin keinoin parempi elämänlaatu, niin psyykkisesti, fyysisesti kuin sosiaalisestikin. Psykoterapeuttinen prosessi on asiakkaalle antoisaa, mutta myös työlästä. Itsensä tutkiskelu ja hetkeen pysähtyminen ovat tärkeitä prosesseja.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Hurting yourself Gender or Sexual-Identity Questions Difficulty sleeping Personal growth and development Personality disorders Bipolar disorder Self-destructive thoughts Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Sexual abuse Processing my past Sexual problems Anger management Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Eating disorders Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Relationship problems
Areas of Specialization
Diversity of Sexuality and Gender Seriously traumatized patients and dissociative disorders
My professional background and knowledge

Minulla on työkokemusta noin 12 vuotta mielenterveyden hoidosta kaiken ikäisten ihmisten kanssa, mutta erityisesti aikuisten parissa työskentelystä. Olen työskennellyt psykiatrialla osastotyössä sekä avohoidossa. Pohjakoulutukseltani olen psykiatrinen sairaanhoitaja. Vuosien aikana olen käynyt lisäkoulutuksia, kuten terveystieteiden kandidaattiopinnot sekä seksuaalineuvojan koulutuksen. Ajankohtaisesti traumapsykoterapiaopintoni Oulun yliopistossa ovat puolessa välissä.

Ammatillinen koulutus:
-Sairaanhoitaja (AMK)
-Terveystieteiden kandidaatti, Tampereen avoin yliopisto, kandidaatintutkielman aihe - Vanhemman itsemurhan vaikutukset lapsen hyvinvointiin
-Seksuaalineuvoja (Hämeen AMK)
-Oulun yliopisto, traumapsykoterapia (kesken)

Client group

Työskentelen aikuisten ja yli 16-vuotiaiden nuorten kanssa. Lasten kanssa työskentely on myös mahdollista. Myös parit ja perheet ovat tervetulleita.

First session price

55.00

Regular session price

55.00

Pricing details