Home Page / Find Your Therapist / Penna Parviainen

Penna Parviainen

Psychotherapist, Master of Theology, Integrative
Kajaani, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Youth 13-17y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Weekend appointments
This therapist is not taking in new customers. Search for free therapists.
Hei, tarjoan psykoterapiaa etänä ja lähiterapiana Kajaanissa. Olen ystävällinen ja ihmisläheinen terapeutti. Minulla on pitkä kokemus asiakastyöstä pappina ja terapeuttina. Varaa ensikäynti, niin tutustumme toisiimme ja voimme sopia jatkoista.
Psychotherapeutic Orientation
  • Integrative
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Kuuntelen, mutta en vain kuuntele. Rohkaisen, mutta voin myös haastaa, jos se tuntuu sopivalta toimintatavalta. Olen lempeä, mutta myös empaattisesti rohkea, jos koen, että jokin asia haluaa mielestäsi ääneksi. Toisaalta mukautan terapiaamme aina Sinun vauhtiisi, tai ainakin siihen pyrin.
Välillä olen nopea, välillä viivyskelen. Olen utelias tutkimaan mieltäsi kanssasi? Mistähän kaikki johtuukaan? En minä usein sitä tiedä, mutta tutkitaan sitäkin yhdessä ja vähintään siedätetään olemista sen asian kanssa, että emme voi kaikkea aina tietääkään.

About my therapy sessions

Integratiivisena psykoterapeuttina työskentelemme tavoitteellisesti ja satsaamme siihen, että meillä on luontevaa ja turvallista tutkia elämääsi ja oloasi.
En ole kiireinen terapeutti vaan työskentelytapani on rauhallinen ja tutkiva. En väheksy mennyttä, tätä hetkeä enkä tulevaisuutta. Koen, että kaikilla on paikkansa myös terapiassa, mutta se, mihin painotetaan kulloinkin, ratkaisee myös terapiakerran tuntemus. Tapani on myös mentalisoiva, jolloin mietimme paitsi omia tuntemuksia, myös lähipiirimme tuntemuksia meidän suhteemme. Tämä kaikki tehdään hyvässä yhteistyössä kanssasi.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Panic attacks Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Personal growth and development Hurting yourself
My professional background and knowledge

Olen toiminut pitkään pappina ja oppinut arvostamaan ihmistä ihmisenä. Elämän suuret kysymykset, jaksamiset, ilonaiheet, murheet ym. elämän kriisit, myös traumaattiset ovat tuttuja aihepiirejä kanssani. Psykoterapeuttina integratiivinen otteeni tuo väljyyttä ja asiakaskohtaista työskentelyotetta. Olen palautteen perusteella syvällinen, lämmin ja empaattinen terapeutti. MInulla on pitkä kokemus myös kriisityöstä eri organisaatioissa.

Client group

Nuoret, aikuiset, vanhukset. Olen työskennellyt kaikkien näiden ikäryhmien kanssa pitkään ja jatkuvasti.

Additional information

Tarjoan paikkariippumatonta etäterapiaa. Olen kokenut, että etäterapia toimii ja sopii erityisen hyvin monille ihmisille.

Lisäksi voin ottaa asiakkaita lähiterapiaan Kajaanissa toimipisteessäni.

First session price

89.00

Regular session price

89.00

Pricing details

ei muita maksuja