Home Page / Find Your Therapist / Pauliina Purtilo

Pauliina Purtilo

In education Nurse, Crisis and trauma
Kouvola, Keskusta
Etäyhteydellä koko Suomi,
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Weekend appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen pohjakoulutukseltani sairaanhoitaja ja ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti. Työkokemusta minulla on 18 vuoden ajalta mielenterveys- ja päihdetyöstä niin osasto- kuin avohoidon puolelta nuorten ja aikuisten parissa.
Psychotherapeutic Orientation
  • Crisis and trauma
About me as a therapist

Terapeuttina olen aktiivinen, melko suorapuheinen ja kuitenkin tilaa antava. Pyrin tuomaan työskentelyssä esille asiakkaan jo olemassa olevia vahvuuksia ja voimavaroja, ja etsimään niitä asiakkaan kanssa yhdessä lisää. Terapiasuhteessa on tärkeää luoda turvallinen ja luottamuksellinen ilmapiiri. Asiakas on oman elämänsä asiantuntija. Työskentely on aina asiakaslähtöistä, ja työskentely tapahtuu asiakkaan ehdoilla.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Käynnit räätälöidään yhdessä asiakkaan kanssa asiakkaan sen hetkisen tilanteen ja tarpeen mukaan. Tarkoituksena on työskennellä asiakkaan itsensä asettamia tavoitteita kohti pienin askelin. Keho ja mieli muodostavat kokonaisuuden, ja siksi kehollisuuden huomioiminen terapeuttisessa työskentelyssä on tärkeää. Käynneillä voidaan kartoittaa omia voimavaroja ja vahvuuksia, sekä lisätä nykyhetken läsnäoloa ja sitä kautta toimintakykyä arkeen.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Subtance abuse/addiction Burnout Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Bipolar disorder Personality disorders Psychotic disorders Hurting yourself
My professional background and knowledge

Olen pohjakoulutukseltani sairaanhoitaja, suuntautuminen mielenterveys- ja päihdetyöhön. Valmistuin 2020 ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi, ja opiskelen nyt toista vuotta Oulun yliopistossa traumapsykoterapeutiksi valmistuen 2024. Työkokemusta minulla on reilun 18 vuoden ajalta lasten- ja nuorisopsykiatrian puolelta, lastensuojelusta, sekä aikuispsykiatrian puolelta.

Client group

Työskentelen aikuisten kanssa. Kiinnostuksenani on mielialaongelmat, riippuvuudet ja traumat.

First session price

50.00

Regular session price

50.00

Pricing details

Lyhytterapia 45min 70 euroa.

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.