Home Page / Find Your Therapist / Pauliina Peltomäki

Pauliina Peltomäki

Educating psychotherapist, Nurse, Recource-oriented family therapy
Pori, Noormarkku
Etäyhteys koko suomi,
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Youth 13-17y Children under 13y Couples Families
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments Weekend appointments
Millaista elämä olisi, jos vaikeuksista tuleva kuormitus olisi vähäisempi? Ensimmäisellä tutustumiskäynnillä (tutustumiskäynti 89€) saat kokea, miten painolasti sydämeltä ja harteilta kevenee merkityksellisesti. Jokaisella terapiakäynnillä tapahtuu ihme, eli eteenpäin mennään tärkeitä askeleita.
Psychotherapeutic Orientation
  • Recource-oriented family therapy
  • Couple therapy
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

Supporting attachment Crisis and traumas

About me as a therapist

Terapeuttina konkreettinen, sukellamme käsiteltäviin asioihin helposti ymmärrettävällä tavalla. Empaattinen, lämmin, myötätuntoinen ja kannustava. Toivon ylläpitäminen, voimavarojen lisääntyminen sekä työvälineiden ja ratkaisujen löytyminen keskeistä.

Perheiden ja parien kanssa tasapuolinen, ajankäyttö jaetaan tasapuolisesti, jotta kaikkien ääni tulee kuulluksi.

Mikäli terapiaan vaikea kulkea, teen myös kotikäyntejä.

About my therapy sessions

Tapaamisella asiakkaalla on tilaa puhua ja jakaa kokemuksia sekä tunteita. Sosiaaliset kanssakäymiset voivat tuntua uuden ihmisen kanssa vaikealta, tällöin voit vain tulla vastaanotolle - terapeutti johdattaa turvallisesti keskustelua ja tilannetta eteenpäin.

Tapaamisilla terapeutin esittämät kysymykset johtavat asiakasta näkemään uusia ratkaisuja ja toimintamalleja asioissa.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management Sexual problems Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Psychotic disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Hurting yourself Treatment of physical illness
Areas of Specialization
Pregnancy & birth Neuropsychiatric patients Adoption & placement
My professional background and knowledge

Sijaisperhe jo 15 vuotta, joka on mahdollistanut tilan lasten ja nuorten kriisien sekä traumojen käsittelyyn sekä niistä toipumiseen. Perheterapian koulutuksen suuntaus on kriisi- ja traumapainotteinen. Sosiaalialalla työskennellyt 8 vuotta erityislasten ja nuorten kanssa laitosmaailmassa. Kouluttanut sijaisperheitä 4 vuotta, työnohjannut sijaisperheitä 6 vuotta. Luonut lyhytintensiivisen työskentelymallin traumoista toipumiseen.

Voimavara- ja ratkaisukeskeinen psykotetapiakoulutus myös taustalla, valmistumassa sen psykoterapian maisteriksi 07/2020. Terapiassa käsiteltävät teemat voivat olla omalla tavallaan raskaitakin, siksi rinnalla kulkee koko ajan arjen voimavarojen vahvistaminen.

Raskauden, synnytyksen ja lapsettomuuden vahvaan tukeen valmius 5,5 vuoden EU-kätiööpätevyyden myötä. Synnytyspelon käsittelyyn luotu ohjelma.

Client group

Työskentelen tällä hetkellä eniten parien ja perheiden kanssa. Patiterapiaan kannattaa tulla, vaikka parista toisella olisi isommat haasteet arjessa. Kumppani voi olla tilanteissa tukena.

Perheiden kanssa työskentelen myös suurella sydämellä. Sijaislasten kautta olen elänyt perheessäni, johon on mahtunut lasten neurologiset ongelmat, käytöshäiriöt, ADD ja ADHD haasteet. Tottunut tavoitteelliseen ja kuntouttavaan työskentelyyn. Lastensuojelun työskentely ja perhetyö tuttua, perheterapia Kelan korvaamana antaa uudenlaisen mahdollisuuden lastensuojelun työn tilalle tai jatkeeksi. Kelan terapiahakuprosessislsa tuetaan ja opastetaan asiakasta.

Additional information

Ratkaisukeskeisen Psykoterapian maisteri

First session price

89.00

Regular session price

89.00

Pricing details

Vakiokäynnin hinta määräytyy istunnon pituuden mukaan.

Seuraa voimauttavia lauseita:
Instagram: Greetta-Pauliina nepsyterapia
Fb: Nepsyterapia Greetta-Pauliina