Home Page / Find Your Therapist / Pauliina Nieminen

Pauliina Nieminen

Psychotherapist, Psychologist, Integrative
Turku, Turku
English Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Families Youth 13-17y Children under 13y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
I'm clinical psychologist, specialist in children and adolescent psychology and adult integrative psychotherapist. I have also worked plenty of years with families and special with parents and I also offer different type of interaction interventions (eg Therapy) to increase positive interaction between parent and a child.
Psychotherapeutic Orientation
  • Integrative
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

Supporting attachment

About me as a therapist

Olen empaattinen kohtaamaan ja kuuntelemaan, mutta olen myös aktiivinen kysymään. Pidän tärkeänä sitä, että asiakas voi tulla omana itsenään käynnille. Minulla on laaja kokemus niin lasten, nuorten tai aikuisten kanssa työskentelystä. Terapeuttina olen positiivinen ja suora, enkä pelkää ottaa asioita puheeksi. Tärkeintä on löytää asiakkaalle sopiva työskentelyrytmi ja merkityksellistä on se, miten vuorovaikutus asiakkaan ja terapeutin välillä toimii.

Nettisivuillani www.psykoterapiapistekerttuli.fi voit tutustua minuun tarkemmin.

About my therapy sessions

Yksilöasiakkaiden kanssa työskentely painottuu luottamukselliseen keskusteluun. Koska työskentely on aina hyvin yksilöllistä, työskentelyt räätälöidään kullekin asiakkaalle sopivaksi. Tärkeintä on löytää asiakkaalle sopivin tapa. Psykoterapiassa itse terapiasuhteen tutkiminen yhdessä on jo ajoittain hyvä interventio!

Mikäli asiasi liittyy perhetason ilmiöihin tai vanhemmuuteen, yhtäläillä luottamuksellinen suhde ja asiakkaan kuuleminen on työskentelyn keskiössä.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Sexual problems Processing my past Sexual abuse Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Hurting yourself To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Anger management
Areas of Specialization
Pregnancy & birth Child welfare Adoption & placement
My professional background and knowledge

Olen työskennellyt yli 10 vuoden ajan lapsiperheiden kanssa. Julkisella puolella olen työskennellyt sekä perheneuvolassa, että lastensuojelussa. Työskentelyni on painottunut vanhempien kanssa tehtävään työhön ja minulla on monipuolinen kokemus erilaisista psyykkisistä häiriöistä, sekä niiden vaikutuksesta erityisesti vanhemmuuteen. Olen työskennellyt niin raskaana olevien perheiden kanssa, eroavien vanhempien sovittelutyötä tehden, kasvatuksellisissa asioissa, adoptioihin liittyvien ilmiöiden äärellä, sekä sijoitettujen lasten vanhempien kanssa. Lasten ja vanhempien kanssa teen myös vuorovaikutustyöskentelyitä, sekä työnohjaan lyhyitä vuorovaikutusinterventioita (Hoivaa ja Leiki).

Client group

Hyvinvoinnin haasteesi voivat olla monisyiset ja monenlaiset. Työskentelen kaikenlaisten ja eri vaikeustasoisten psyykkisten häiriöiden parissa. Tärkeintä on löytää yhteinen ymmärrys sille, miten työskennellään ja oma motivaatio asioiden työstämiseksi. Kelan kuntoutuspsykoterapiapätevyys minulla on aikuisasiakkaille, eli yli 16-vuotiaasta lähtien.

Työskentelen myös monipuolisesti erilaisten perheiden ja perheisiin liittyvien ilmiöiden kanssa. Lapsen kasvatus, vanhempien ero, adoptio, lapsen huostaanotto tai jokin muu voivat olla tapaamisten aiheiden keskiössä.

Additional information

Tarjoan integratiivista yksilöpsykoterapiaa aikuisille. Integratiivisessa psykoterapiasuuntauksessa voidaan yhdistellä muista psykoterapiasuuntauksista (esim. kognitiivinen ja psykodynaaminen) vaikutteita, mutta tärkeintä on toimiva yhteistyösuhde asiakkaan ja terapeutin välillä. Turvalliseen, asiakkaan tarpeita kunnioittavaan kohtaamiseen tässä terapiamuodossa kiinnitetään eritysesti huomiota.

First session price

95.00

Regular session price

95.00

Pricing details

95e/45min, 120e/60min.
Mikäli työskentelyyn kuuluu yksilö- ja pari/perhetapaamisia työskentelyprosessin hinnoittelu erikseen.
Hintoihin ei lisätä muita kuluja, kuten laskutuslisää.