Home Page / Find Your Therapist / Pauliina Manninen

Pauliina Manninen

Educating psychotherapist, Master of Health Science (Nutrition), Psychodynamic
Helsinki, Vallila, Pasila
Finnish
Customer Groups
Youth 13-17y Adults 18-67y Groups
Length of Therapy
Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
Teen töitä nuorten ja nuorten aikuisten kanssa. Aloitan syksyllä 2022 nuorille aikuisille (18 - 23v.) suunnatun pitkäkestoisen psykoterapiaryhmän. Haastattelut ovat käynnissä, varaa aika haastatteluun hakeutuaksesi ryhmään mukaan!
Psychotherapeutic Orientation
  • Psychodynamic
  • Group psychotherapy
About me as a therapist

Terapeuttina olen rauhallinen ja tilaa antava. Lämpimän, hyväksyvän ja luotettavan ilmapiirin luominen on minulle tärkeää. Olen läsnäoleva ja kuunteleva terapeutti, joka ei jaa neuvoja vaan pyrkii etsimään erilaisia näkökulmia yhdessä asiakkaiden kanssa.

Psykoterapiaryhmässä voidaan yhdessä ryhmän kanssa tutkia tunteiden taustalla olevia syitä ja merkityksiä. Ryhmässä voi jakaa omia kokemuksiaan ja tulla nähdyksi ja kuulluksi ja hyväksytyksi omana itsenään.

About my therapy sessions

Alkuhaastattelussa kartoitetaan asiakkaan tilannetta ja tutustutaan ryhmäpsykoterapiaan menetelmänä.
Alkuhaastatteluja voidaan tehdä kaksi, jolloin asiakkaalle jää aikaa rauhassa pohtia onko hän valmis sitoutumaan ryhmään.

Ryhmäpsykoterapiaistunto kestää 1.5 tuntia. Ryhmässä on 5 - 8 jäsentä. Ryhmän kulku ei ole etukäteen suunniteltu, vaan jokainen ryhmän jäsen voi vapaasti kertoa itsestään ja omista tunteistaan ja ajatuksistaan, joita tutkitaan yhdessä ryhmän kanssa.

Issues often worked with
Burnout Personal growth and development Anxiety towards social situations Feeling bad Low self-esteem Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Olen sairaanhoitaja, terveystieteiden maisteri ja lasten psykoterapeutti. Minulla on työkokemusta lastenpsykiatriasta ja yksilöterapeuttina lasten ja nuorten pitkistä yksilöpsykoterapioista ja niihin liittyvistä vanhempain ohjauksista.

Client group

Olen työskennellyt eri ikäisten lasten ja nuorten kanssa pitkiä yksilöterapioita ja niihin liittyviä vanhempain ohjauksia tehden. Yleisimpiä psykoterapiaan hakeutumisen syitä ovat masennus ja ahdistuneisuus.

First session price

30.00

Regular session price

30.00

Pricing details

Psykoterapiaryhmän maksuksi käy HUS ryhmäpsykoterapian palveluseteli.

Alkavaan ryhmään ei ole mahdollista saada Kelan korvausta, koska en ole vielä valmistunut ryhmäpsykoterapeutiksi.