Home Page / Find Your Therapist / Pauli Siuruainen

Pauli Siuruainen

In education Psychiatric staff nurse, Integrative
Espoo, Niittykumpu
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen taustakoulutukseltani psykiatrinen sairaanhoitaja, DKT yksilöterapeutti ja nyt opiskelen integratiiviseksi psykoterapeutiksi. Pystyn koulutukseni puitteissa tarjoamaan pitkä- ja lyhytkestoisia integratiivisia terapioita. Tulevaisuudessa pystyn toteuttamaan myös Kelan kuntoutuspsykoterapioita.
Psychotherapeutic Orientation
  • Integrative
Additional Training

Dialectical behavior therapy (DBT)

About me as a therapist

Ajattelen terapeuttina, että tehtäväni on auttaa sinua jäsentämään elämässäsi tapahtuneita tai tällä hetkellä tapahtuvia kokemuksiasi (tilanteita) ja tämän kautta helpottaa oloasi ja auttaa lisäämään itseymmärrystäsi. Uskon, että tähän pääsemme parhaiten rakentamalla hyvän yhteistyösuhteen, johon panostan terapian aikana. Terapeuttina olen kuunteleva, empaattinen ja tilaa antava. Tarpeen vaatiessa voin olla aktiivinen ja autan sinua tutkimaan kokemuksiasi syvemmin. Työskentelyotteessani korostuu tunteiden kanssa työskentely, mutta lähden mielelläni suunnittelemaan kanssasi mitä sinä tässä tilanteessa tarvitset ja mikä sinua voisi parhaiten auttaa.

About my therapy sessions

Se mitä istunnoilla tehdään riippuu sinun tarpeistasi. Terapiassa kartoitamme rauhassa sinun elämäntilannettasi ja siihen liittyviä vaikeuksia. Näiden mukaan määrittelemme minkä asian eteen lähdemme työskentelemään ja alustavan tapaamisten määrän. Istunnoilla keskustelemme tasavertaisesti tilanteestasi ja autan sinua syventymään kokemuksiisi ja tuntemuksiisi avointen kysymysten avulla. Yhdessä pohdimme miksi juuri sinä koet näitä asioita mitä koet ja onko kokemustesi taustalla jotain mitä et ehkä ole aikaisemmin tavoittanut. Tälläisten haavoittuvien puolien ja tunteiden tuleminen jaetuiksi ja omakohtaisesti koetuiksi on eheyttävää. Tarkoituksena on myös lisätä itsetuntemustasi, jonka seurauksena vaikeat tunnekokemukset ja oireet eivät hallitsisi häiritsevästi elämääsi.

Issues often worked with
Challenging life situation Depression/Anxiety Burnout Low self-esteem Feeling bad Anxiety towards social situations Panic attacks Processing my past Self-destructive thoughts Personality disorders Personal growth and development Hurting yourself
Areas of Specialization
Personality disorders
My professional background and knowledge

Olen työskennellyt nyt kahdeksan vuotta psykiatrian puolella toteuttaen kriisi-interventioita ja erilaisia psykososiaalisia hoitoja. Nyt viimeiset kaksi ja puoli vuotta olen toteuttanut lyhytterapeuttisia hoitoja masennus- ja ahdistushäiriöiden parissa sekä dialektista käyttäytymisterapiaa yksilöterapeutin roolissa psykiatrian poliklinikalla. Erityisosaamiseni on karttunut tämän myötä tunnesäätelyyn ja vaativuuteen liittyvissä kysymyksissä. Minulla on myös kaksi vuotta psykiatrian päivystyksen kokemusta, mihin sisältyy hoidon tarpeen arviota ja akuuttihoitoa.

Client group

Työskentelen aikuisten ja yli 16-vuotiaiden kanssa.

Additional information

Toimipisteeni sijaitsee Espossa Kompin Niittykummun toimipisteessa.

Tarjoan myös etänä tapahtuvaa videovälitteistä terapiaa, eli pystymme toteuttamaan terapiatapaamiset netin välityksellä. Asuit sitten missä päin Suomea tahansa. Ole minuun yhteydessä ja kysy asiasta lisää.

Minuun voi olla myös yhteydessä sähköpostilla: pauli.siuruainen@gmail.com

Ajanvaraustilanteeni voi myös tarkistaa Kompin sivuilta: https://komppi.net/terapeutit/pauli-siuruainen/ tai sitten Minduun kautta yhteyttä ottamalla.

First session price

50.00

Regular session price

50.00

Pricing details

Kouluttaudun tällä hetkellä integratiiviseksi psykoterapeutiksi ja otan vastaan koulutusasiakkaita. Nämä eivät valitettavasti vielä ole kela-korvauksen piirissä. Peruuttamattomista ajanvarauksista peritään käyntihinta, joten toivon sinun olevan minuun yhteydessä neljä tuntia ennen sovittua tapaamisaikaa tekstiviestillä tai spostilla joutuessasi perumaan ajan.

Tarjoan sekä lyhyitä että pitkäkestoisia terapiapalveluita: Tuki- ja neuvontakäyntejä (useimmiten 1-10 kertaa) sekä psykoterapiaopiskelijan terapiakäyntejä (lyhyet terapiat 10-20 kertaa; pitkäkestoiset terapiat yli 20 kertaa). Yhden terapiakäynnin kesto on 45 min. Tarjoan myös etänä tapahtuvaa videovälitteistä terapiaa.