Home Page / Find Your Therapist / Pasi Vallivuori

Pasi Vallivuori

Psychotherapist, Bachelor of Social Services, Solution-oriented
Turku, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Youth 13-17y Children under 13y Couples Families
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
Oletko törmännyt elämäsi aikana ongelmallisiin tilanteisiin? Mietityttääkö elämän suunta? Haetko uutta potkua elämääsi? Olen ratkaisu- ja voimavarakeskeisesti orientoitunut psykoterapeutti, jolle tärkeää on tarinallisuus. Ota yhteyttä niin katsotaan miten voin olla sinulle/teille hyödyksi.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
  • Recource-oriented family therapy
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Uskon asiakkaan omiin voimavaroihin ja tehtäväni on keskustelun kautta avata asiakkaalle uudenlaisia näkökulmia haastavien tilanteiden kohtaamiseen. Ymmärrän menneisyyden merkityksen, mutta painotan nykyhetkeä ja tulevaisuutta, koska se avaa aivan uudenlaisia toiminnan maastoja.
Uskon dialogiin perustuvaan vuorovaikutukseen ja arvostan asiakkaan kokemusta ja asiantuntemusta omissa asioissaan.

About my therapy sessions

Työskentely tapahtuu pääosin keskustelemalla. Huolen tarkennuksen ja määrittelyn jälkeen ryhdytään hakemaan uudenlaisia merkityksiä ongelmaisille kuvauksille ja asiakkaan voimavarojen ja onnistumisten kautta rakennetaan uudenlaista tapaa toimia ja käsitellä asioita ja tilanteita.
Tilanteesta riippuen annan kotitehtäviä. Voin antaa asiakkaalle myös kirjallista palautetta kirjeen muodossa.


Yhden kerran terapia
Haluatko muutosta elämääsi, mutta et halua sitoutua pitkiin prosesseihin. Tarjoan myös ratkaisukeskeisiin menetelmiin perustuvaa yhden kerran terapia -mallia. Tapaamisia on lähtökohtaisesti 1, mutta myös toinen tapaaminen voidaan tarvittaessa sopia. Yhden tapaamisen kesto 1,5 tuntia.

Malliin liittyy ilmainen yhteydenotto 3 kk viimeisen tapaamisen jälkeen. Tällöin kyselen missä vaiheessa positiivinen kehitys on. Samalla voidaan sopia jatkotyöskentelystä, jos niin haluat.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management Sexual problems Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Psychotic disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Hurting yourself Treatment of physical illness
Areas of Specialization
Child welfare
My professional background and knowledge

Sosionomi AMK, erityistason perheterapeutti/psykoterapeutti (KELA), työnohjaaja STOry. Valmistunut ratkaisukeskeiseksi yksilöpsykoterapeutiksi ja KELA pätevyys yksilöpsykoterapiaan haussa.

Additional information

Olen tällähetkellä KELA pätevä ainoastaan perheterapian osalta. Yksilöpsykoterapiaan osalta KELA pätevyys haussa.

First session price

40.00

Regular session price

60.00

Pricing details

yksilöterapia 60€
perheterapia 120€
pariterapia 100€
hinnat tuntihintoja (60 min)

Yhden kerran terapiatapaaminen 90min 120€