Home Page / Find Your Therapist / Päivi Väre

Päivi Väre

In education Psychiatric staff nurse, Integrative
Espoo, Niittykumpu
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen psykoterapeuttikoulutettava (integratiivinen suuntaus) erikoissairaanhoitaja Espoon Niittykummussa. Työssä myös psyk.poliklinikalla, josta työkokemus ja kiinnostus työhön. Mutta diagnoosia ei tarvita aina, arkielämän haasteita ja ihmissuhdevaikeuksia voidaan myös tutkia yhdessä keskustellen.
Psychotherapeutic Orientation
  • Integrative
About me as a therapist

Olen 56-vuotias, suorapuheinen, mutta neuvotteleva. Vahvuuteni on avara näkökulma asioihin ja myötätuntoisuus, jonka työ- ja elämänkokemukseni on antanut. Lähestyn ihmiselämää ja toimivaa arkea kokonaisvaltaisesti. Hakeutuessasi terapiaan/keskusteluun, oletukseni on, että olet halukas myös työskentelyyn. Terapia kun ei ole jotakin, jota vain "saadaan tai annetaan", vaan yhteinen matka, jossa yleensä koetaan myös mutkia. Mutkan jälkeen matka jatkuu, ja olen kanssasi mukana varmistamassa reitillä pysymistä. Asiakkaana sinä olet avainasemassa määrittelemässä tarvitsemaasi tukea ja tavoitettasi, ja yhdessä neuvottelemme siitä miten lähdemme työskentelemään niitä kohti. Keskinäinen vuorovaikutuksemme on tärkeää, avoimuus ja luottamus, jonka luomiseen panostan. - Erityinen kiinnostuksen kohteeni ja työtapani on skeematerapia, sekä myös dialogisen itsen- teoria mielen moniäänisyydestä, jota sovellan työskentelyssäni.

About my therapy sessions

Keskustelumme ja pohdintamme aikana käytän hyvin usein havainnollistamisen apuna piirtämistä ja kirjoittamista valko-/fläppitaululle. Näistä voit ottaa aina halutessasi valokuvan myös itsellesi. Annan kirjallisia ja suullisia kotitehtäviä työskentelyäsi tukemaan - käymme tehtävät ja kokemuksesi niistä läpi seuraavissa tapaamisissa. Tietoisuus- ja tunnesäätelytaidot voivat tukea yhteistyötä varsinkin alussa, ja käytänkin mielelläni rentoutus- ja mindfulness-harjoituksia ja opetan niitä halutessasi myös sinulle. Työskentelyn pyrkimys voi olla tutkia sekä mitä elämässäsi tapahtuu tässä-ja-nyt, että varhaisia vaiheitasi ja ihmissuhteitasi. Oleellista on myös mitä tapahtuu vuorovaikutuksessa meidän välillämme. Annan sinulle tilaa oivaltaa.

Issues often worked with
Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Panic attacks Processing my past Challenging life situation Bipolar disorder Personal growth and development Difficulty sleeping Hurting yourself Depression/Anxiety Self-destructive thoughts Treatment of physical illness
My professional background and knowledge

Mielenterveystyön sektorilla olen toiminut avo- ja kriisityössä, sekä päihdehoidossa avo- ja laitosmuotoisessa työssä.
Tällä hetkellä työskentelen myös julkisen sektorin psyk.poliklinikalla.
Olen työskennellyt myös työterveyden tehtävissä työhyvinvointia ja työkykyä edistäen.
Koulutukseni:
Sairaanhoitaja (1986)
Psykiatrinen sairaanhoitaja (1996),
Työterveyshoitaja/terveydenhoitaja YAMK (2004, 2009),
Päihdetyön ammattitutkinto (2016),
PostGraduate Certificate in Solution Focused Therapy (2017).
Parhaillaan opiskelen integratiiviseksi yksilöpsykoterapeutiksi Oulun yliopistosta.
- Lisäkoulutus: Skeematerapia, sekä dialektisen käyttäytymisterapian (DKT) ja hyväksymis- ja omistautumisterapian (HOT) perusteet

Client group

Työskentelen aikuisten, yli 18-vuotiaiden kanssa. Otan vastaan sekä työikäisiä, että myös eläkkeelle siirtyviä/olevia henkilöitä.

Additional information

Vastaanotto Psyykkisen hyvinvoinnin keskus Komppi Niittykumpu.

First session price

50.00

Regular session price

50.00

Pricing details

Psykoterapeuttikoulutettavan käyntimaksu ei oikeuta Kela-korvaukseen, mutta vastaavasti hinta on huokeampi.
Peruuttamaton käynti veloitetaan 50e.