Home Page / Find Your Therapist / Päivi Nieminen

Päivi Nieminen

Psychotherapist, Psychiatric staff nurse, Other
Pori, Pori
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y
Length of Therapy
Single consultation Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments
Vaativanerityistason psykoterapeutti, pitkä työkokemus, LOGOTERAPIA ja ratkaisukeskeisyys. Logoterapiassa eletyn elämän tarkastelu nähdään voimauttavana. Ihminen nähdään vastuullisena, valintoja tekevänä yksilönä. Työnohjaus, koulutuspsykoterapia. TARJOAN LYHYTTERAPIAA ja etäterapiaa.
Psychotherapeutic Orientation
  • Other
  • Solution-oriented
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Psykoterapeuttina olen kyselevä ja aktiivinen. Asiakkaan tilanteesta riippuen aina ei ole tarpeen olla aktiivinen. Asiakkaan tarina on pohja keskustelulle. Asiakas on oman elämänsä asiantuntija.
Arvoni ovat ihmisen ainutkertaisuus ja ihmisen arvokkuus, oli hänen tilanteensa ja mikä tahansa.
Olen suorapuheinen, mutta asiakasta arvostava. Vahvuuteni on kunnioittaa asiakkaan elettyä elämää ja tämänhetkistä tilannetta.
Jokaisella on toivoa vaikkakin toivo ja tarkoituksellisuus ei kärsimyksessä ole kirkkaana näkyvissä.

About my therapy sessions

Keskustellaan asiakkaan esille tuomista asioista. Käydään läpi mahdollisia kotitehtäviä. Asiakkaan toivoessa käytetään myös mielikuvaharjoitteita.
Eletyn elämän analyysi on kirjoitustehtävä, jolla eletty elämä tarinallistetaan ja nähdään sieltä yhteyksiä tähän paivään. Opetellaan tunnistamaan ja nimeämään tunteita. Eletyn elämän kirjoitus tehtävä on vapaaehtoinen, tehdään mikäli asiakas siihen päätyy.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Panic attacks Processing my past Challenging life situation Personal growth and development Self-destructive thoughts
Client group

Psykoterapeuttina tarjoan lyhytterapiaa, käyntien määrä voi vaihedella kertakäynnistä useampaan käyntiin, asiakas ite määrittää käyntein määrän ja tiheydyn.

Additional information

Myös etäyhteydellä tapahtuva Psykoterapia, lyhytterapia.

First session price

90.00

Regular session price

90.00

Pricing details