Home Page / Find Your Therapist / Päivi Lavonen

Päivi Lavonen

Psychotherapist, Psychologist, Psychodynamic
Espoo,
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Youth 13-17y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
This therapist is not taking in new customers. Search for free therapists.
Tällä hetkellä tarjoan nuorelle, aikuiselle tai ikäihmiselle lyhytpsykoterapiaan paikkaa (20-40 käyntikertaa) videovälitteisesti. Kerrotko yhteydenotossasi elämäntilanteestasi, oireistasi ja millaiseen asiaan haet apua. (Työskentelyssä saatan käytää myös kehollisia menetelmiä ja EMDR:ää.)
Psychotherapeutic Orientation
  • Psychodynamic
  • Other
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

Crisis and traumas EMDR Art therapy

About me as a therapist

Olen aktiivinen ja toivottavasti sopivalla tavalla ohjaava terapeutti. En kuitenkaan hoputa, enkä kiirehdi. Olen ollut pitkään alalla, joten useat ongelmat / oireet ovat tulleet tutuiksi. Videovälitteisessä lyhytpsykoterapiassa on tärkeää ensimmäisillä tapaamiskerroilla löytää yhdessä keskeinen ongelmakohta ja sen pohjalta luoda realistinen tavoite työstettäväksi.

About my therapy sessions

Vastaanotolla taphtuvissa, pidemmissä psykoterapioissa asiakkaani käyvät 1-2 kertaa viikossa . Vanhempien ohjauksessa tavallisesti joka toinen viikko tai 3-6 viikon välein. Terapiakerta on 45 minutin mittainen ja useimmat psykoterapiat kestävät 2-3 vuotta.
Tapaamisten kulkuun vaikuttavat monet asiat, mm. asiakkaan oireet, elämäntilanne ja toiveet. Lapset juttelevat asioistaan leikkien, rakentelun ja piirtämisen lomassa. Nuorten voi olla helpompi keskustella, jos samalla voi piirtää tai pelata jotain. Aikuisten kanssa aloitetaan tässä ja nyt -tilanteesta ja edetään siinä tahdissa mikä on mahdollista, samalla syventäen ja laajentaen työskentelyä. Työskentely voi tapahtua eri tavoin; keskustelemalla, tai taideterapeuttisesti kuvia tehden ja niistä keskustellen tai molempia vuorotellen. Erityisesti traumojen käsittelyn tukena olen käyttänyt kirjallisia materiaaleja, kehollisia menetelmiä tai EMDR:ää. Joskus valokuvat ja päiväkirjat ovat olleet tärkeä apu.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Anxiety towards social situations Panic attacks Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Personal growth and development Gender or Sexual-Identity Questions Hurting yourself Treatment of physical illness
Areas of Specialization
Adoption & placement Seriously traumatized patients and dissociative disorders Child welfare Pain related difficulties Diversity of Sexuality and Gender Pregnancy & birth
My professional background and knowledge

Olen psykologi ja valmistunut psykoterapeutiksi (YET, 4 vuotta) 2007, oma vastaanotto vuodesta 2008 Espoossa, Viherlaaksossa.
Pitkähkö lastenpsykiatrinen työkokemus psykologina HUS´ssa
Lisäkoulutuksena:
Taideterapiakoulutus 1996-1997
Vuonna 2016 Helsingin Traumaterapiakeskuksen Traumaterapia koulutus
2017 syksy - kevät 2018 psykoterapeuteille suunnattu kriisiterapiakoulutus
EMDR 1.taso tammikuu 2018, 2.taso elokuussa 2018

Olen Soterian jäsen

Additional information

Toimitila on avara, rauhallinen ja viihtyisä, omalla sisäänkäynnillä, erillinen odotustila ja WC. Lähellä (noin 100m) maksuton pysäköintipaikka.

First session price

40.00

Regular session price

90.00

Pricing details

Kelan harkinnanvarainen kuntous; omavastuuosuudeksi jää 32.40€ / kerta.