Home Page / Find Your Therapist / Päivi Auma-aho

Päivi Auma-aho

In education Social worker, Cognitive behavior therapy (CBT)
Helsinki, Kamppi
Helsinki, Kamppi
Etäyhteyksillä koko Suomi,
Finnish
Customer Groups
Youth 13-17y Adults 18-67y
Length of Therapy
Long-term Short-term
Availability
Weekend appointments Evening appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Hei! Opiskelen kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeutiksi. Terapeuttina olen aktiivinen, kannustava, avarakatseinen ja empaattinen. Tapaamisilla lähtökohtana ovat asiakas ja hänen tarpeensa, jonka pohjalta lähdemme yhdessä suuntaamaan kohti hyvinvointia.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive behavior therapy (CBT)
  • Other
Additional Training

Interpersonal psychotherapy (IPT)

About me as a therapist

Olen terapeuttina helposti lähestyttävä, lämmin ja työskentelyssä aktiivinen. Minulle avoimuus ja keskinäinen kunnioitus sekä luottamus ovat keskeisiä hyvän terapiasuhteen luomisessa. Työskentelyotteessani keskeistä on asiakaslähtöisyys ja asiakkaan arvostaminen. Jokainen asiakas saa olla oma itsensä kaikkine puolineen.
Olen suorapuheinen, mutta samalla myös rauhallinen, myötätuntoinen ja pyrin rohkaisemaan asiakasta löytämään itselle mielekkäitä keinoja ja voimavaroja hyvinvoinnin tueksi. Pyrin myös vahvistamaan toivoa ja uskoa tulevasta ja pohtimaan kanssasi sinulle merkityksellistä elämää. Tarvittaessa pyrin lempeästi haastamaan asiakasta, mutta teen sen asiakkaan omissa rajoissa ja asiakasta kunnioittaen. Tapaamisillani myös huumori on tervetullutta ja mielestäni on hienoa nauraa yhdessä asiakkaan kanssa, mikäli se sopii tilanteeseen.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Tapaamisilla minulle on tärkeää luoda asiakkaalle turvallinen ja rento ilmapiiri, jossa kaikki tunteet, ajatukset ja puheenaiheet ovat sallittuja. Psykoterapian tavoite on auttaa asiakasta elämään hyvää elämää. Terapiassa edetään asiakkaan ehdoilla ja hänen tilanteensa mukaisesti. Terapeuttina havainnoin ja pohdin yhdessä asiakkaan kanssa hänen tilannettaan. Muutoksessa asiakkaalla on keskeinen rooli toimijana ja omien tavoitteiden asettajana. Ihminen on kokonaisuus ja jokainen asiakas on oman elämänsä asiantuntija.

Autan asiakkaitani kognitiivisen käyttäytymisterapian keinoin. Kyseisessä terapiamuodossa tyypillistä on järjestelmällinen, tavoite- ja asiakaskeskeinen toiminta. Kognitiivisen käyttäytymisterapian tarkoituksena on parantaa ihmisten itsehallintaa ja -hoitoa antamalla ja opettamalla uusia valmiuksia ja taitoja. Terapian alussa ongelmien määrittäminen ja tilanteesta kokonaiskuvan saavuttaminen tärkeää, jotta terapialle voidaan yhdessä määrittää konkreettiset tavoitteet.

Issues often worked with
Hurting yourself Gender or Sexual-Identity Questions Difficulty sleeping Personal growth and development Challenging life situation Panic attacks Anxiety towards social situations Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Burnout Subtance abuse/addiction Relationship problems Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Child welfare
My professional background and knowledge

Taustakoulutukseltani olen sosiaalityöntekijä (VTM). Minulla on työkokemusta lastensuojelusta, päivystyksellisestä sosiaalityöstä, päihde- ja toiminnallisista riippuvuusongelmista sekä mielenterveyden häiriöistä etenkin nuorten aikuisten parissa.

Client group

Työskentelen aikuisten ja nuorten kanssa.

First session price

50.00

Regular session price

50.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.