Home Page / Find Your Therapist / Päivi Auma-aho

Päivi Auma-aho

In education Social worker, Cognitive behavior therapy (CBT)
Helsinki, Kamppi
Etäyhteyksillä koko Suomi,
Helsinki, Kamppi
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Youth 13-17y
Length of Therapy
Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Weekend appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Hei! Opiskelen kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeutiksi. Terapeuttina olen aktiivinen, kannustava, avarakatseinen ja empaattinen. Tapaamisilla lähtökohtana ovat asiakas ja hänen tarpeensa, jonka pohjalta lähdemme yhdessä suuntaamaan kohti hyvinvointia.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive behavior therapy (CBT)
  • Other
Additional Training

Interpersonal psychotherapy (IPT)

About me as a therapist

Olen terapeuttina rauhallinen, empaattinen ja kannustava. Olen aktiivinen, mutta myös asiakkaalle tilaa antava. Minulle avoimuus ja keskinäinen kunnioitus sekä luottamus ovat keskeisiä hyvän terapiasuhteen luomisessa. Työskentelyotteessani keskeistä on asiakaslähtöisyys ja asiakkaan arvostaminen.

Terapeuttina rohkaisen asiakasta löytämään itselle mielekkäitä keinoja ja voimavaroja hyvinvoinnin tueksi. Haluan myös ymmärtää asiakkaani käyttäytymistä ja elämäntilannetta syvällisesti ja tuomitsemattomasti.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Tapaamisilla minulle on tärkeää luoda asiakkaalle turvallinen ja rento ilmapiiri, jossa kaikki tunteet, ajatukset ja puheenaiheet ovat sallittuja. Asiakkaan terapiaprosessi suunnitellaan aina yksilöllisesti sekä asiakkaan tarpeiden ja muutostavoitteiden mukaan.

Autan asiakkaitani kognitiivisen käyttäytymisterapian keinoin. Kyseisessä terapiamuodossa tyypillistä on järjestelmällinen, tavoite- ja asiakaskeskeinen toiminta. Kognitiivisen käyttäytymisterapian tarkoituksena on parantaa ihmisten itsehallintaa ja -hoitoa antamalla ja opettamalla uusia valmiuksia ja taitoja. Terapian alussa ongelmien määrittäminen ja tilanteesta kokonaiskuvan saavuttaminen tärkeää, jotta terapialle voidaan yhdessä määrittää konkreettiset tavoitteet.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Anxiety towards social situations Panic attacks Challenging life situation Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Hurting yourself
Areas of Specialization
Child welfare
My professional background and knowledge

Taustakoulutukseltani olen sosiaalityöntekijä (VTM). Minulla on työkokemusta lastensuojelusta, päivystyksellisestä sosiaalityöstä, päihde- ja toiminnallisista riippuvuusongelmista sekä mielenterveyden häiriöistä etenkin nuorten aikuisten parissa.

Client group

Työskentelen aikuisten ja nuorten kanssa.

First session price

50.00

Regular session price

50.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.