Home Page / Find Your Therapist / Outi Winter

Outi Winter

In education Psychiatric staff nurse, Cognitive
Pori, Videovastaanotto
Vastaanotto Raumalla, etäyhteydellä koko suomi
Turku, Videovastaanotto
Finnish
Customer Groups
Youth 13-17y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi lyhyeen tai pidempi kestoiseen terapiaan tai vain muutamalle käynnille, silloin kun tuntuu, että yksin jaksaminen on koetuksella ja olisi hyvä päästä avaamaan elämän solmukohtia yhdessä jonkun kanssa.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive
  • Integrative
Additional Training

Dialectical behavior therapy (DBT)

About me as a therapist

Terapeuttina olen helposti lähestyttävä, empaattinen, avoin ja keskusteleva. Olen erityisen kiinnostunut juuri sinun tarinastasi, jonka kanssa tulet tapaamiseen. Työskentelyni on aktiivista ja osallistuvaa.
Jokaisella meistä on oman näköinen elämä omine haasteineen. Terapeuttina haluan tukea asiakkaitani löytämään itselleen riittävän hyvän ja oman näköisen elämän, jossa voi toteuttaa itselleen merkityksellisiä asioita.

About my therapy sessions

Istunnoillani pyrin yhteistyössä asiakkaan kanssa keskustelemalla ja erilaisilla terapia työskentelyn menetelmiä hyödyntämällä löytämään niitä solmukohtia, joiden aukaiseminen auttaa selkiyttämään asiakkaan elämäntilannetta ja voimaan paremmin.

Työskentelyni painopiste on Kognitiivisessa terapiassa, Ratkaisukeskeisin lisäyksin. Kognitiivisessa terapiassa tutkimme ajatuksia ja tunteita sekä niihin liittyviä erilaisia merkityksiä, olettamuksia ja uskomuksia, jotka ohjaavat tapaamme toimia arjessa. Työskentelyn tavoitteena on saada uudenlaisia näkökulmia omaan toimintaan ja vähentää kärsimystä. Ratkaisukeskeisillä lisäyksillä etsimme niitä toimivia ratkaisuja, joita kannattaa jatkaa oman näköisen hyvän elämän ylläpitämiseksi.

Issues often worked with
Eating disorders Gender or Sexual-Identity Questions Obsessive-compulsive disorder Sexual abuse Hurting yourself Difficulty sleeping Personal growth and development Personality disorders Bipolar disorder Self-destructive thoughts Challenging life situation Processing my past Anger management Panic attacks Anxiety towards social situations Feeling bad Low self-esteem Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Koulutukseltani olen Psykiatrinen sairaanhoitaja AMK - Mikkelin terveydenhuolto-oppilaitos (1988- 1992), Helsingin Ammattikorkeakoulu Stadia (2001- 2002)
Kognitiivinen Lyhytterapeutti - Integrum Instituutti (2015- 2017)
Ratkaisukeskeinen terapeutti - Helsingin Psykoterapia Instituutti (2016- 2018)
Dialektisen käyttäytymisterapian koulutus - DBT- Trainers, NSSF (2020)
Tällä hetkellä opiskelen Helsingin yliopistossa Kognitiivis- integrtaiivisessa aikuisten yksilöpsykoterapian koulutus ohjelmassa (2020- ). Valmistuttuani 2023 olen suorittanut Valviran hyväksymän Psykoterapeutti tutkinnon, joka oikeuttaa hakemaan Kelan kuntoutuspsykoterapeutiksi. Ennen valmistumistani asiakkaideni ei ole mahdollista hakea kelan terapiakorvausta.

First session price

50.00

Regular session price

50.00

Pricing details

Perhe -ja paritapaamiset 90€