Home Page / Find Your Therapist / Outi Ukonmaanaho-Leinonen

Outi Ukonmaanaho-Leinonen

In education Psychologist, Cognitive
Helsinki, Etänä
Nurmijärvi, Klaukkala
English Finnish
Customer Groups
Youth 13-17y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Tarjoan psykologin keskusteluhoitoa aikuisille ja nuorille. Erityisosaamistani on työskentely raskaus- ja vauva-aikana. Tarjoan myös koulutuspsykoterapiaa aikuisille (yli 18v) erityisesti masennukseen, ahdistuneisuuteen, kiintymyssuhteisiin ja vanhemmuuteen liittyvissä kysymyksissä.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive
Additional Training

Supporting attachment

About me as a therapist

Terapeuttina olen helposti lähestyttävä ja työskentelyotteeltani aktiivinen, mutta asiakasta ja tämän tarpeita kuuleva ja kunnioittava. Haluan luoda vastaanotollani rennon ja avoimen ilmapiirin, jossa on hyvä ja turvallinen olla. Tärkeintä minulle on asiakkaan aito kohtaaminen - se, että vastaanotolta lähtiessäsi koet tulleesi kuulluksi, ymmärretyksi ja kohdatuksi.

About my therapy sessions

Työskentelyotteeni on kognitiivisen terapian keinoja hyödyntävä sekä vuorovaikutussuhteiden ja kiintymyssuhteiden näkökulmia huomioiva. Käytän asiakkaiden kanssa työskentelyssä välineinä keskustelun lisäksi mm. rentoutus- ja hengitysharjoituksia.

Raskaus- ja vauva-ajan työskentelyssä voidaan keskittyä vanhemman oman mielenterveyden hoitoon, vanhemmuuden kokemusten käsittelyyn ja tukemiseen tai suhteen vahvistamiseen kohtuvauvan tai vauvan kanssa. Usein kaikki nämä osa-alueet ovat jollain tavalla fokuksessa yhdessä sovitun suunnitelman mukaisesti. Vauvaperhetyössä käytän työvälineenä mm. erilaisia kiintymyssuhdehaastatteluita ja asiakkaan niin halutessa videoituja vuorovaikutushavainnointeja ja vuorovaikutusinterventioita.

Issues often worked with
Personal growth and development Challenging life situation Processing my past Panic attacks Anxiety towards social situations Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Relationship problems Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Pregnancy & birth
My professional background and knowledge

Minulla on työkokemusta niin vauvaperheiden, lasten, nuorten kuin aikuistenkin parissa työskentelystä. Olen työskennellyt niin koulupsykologina, perheneuvolassa, neuvolapsykologina kuin vauvaperhepsykologinakin ennen täysipäiväiseksi ammatinharjoittajaksi ryhtymistä. Nuorten (13-19v) sekä vauvaa odottavien ja vauvojen vanhempien kanssa olen työskennellyt erityisesti masennus- ja ahdistusoireiden parissa. Kehitän itseäni aktiivisesti erilaisten koulutusten kautta. Olen hankkinut lisäosaamista erityisesti kognitiivisen terapian osa-alueisiin (KKT, HOT), kiintymyssuhteisiin, mentalisaatioon ja lapsi-vanhempi-vuorovaikutukseen liittyen. Olen valmistumassa syksyllä Theraplay-terapeutiksi.

Client group

Minulla on erityisen paljon kokemusta työskentelystä masennus- ja ahdistusoireiden sekä elämänkriisien takia vastaanotolle tulevien nuorten ja aikuisten parissa.
Erityisosaamistani on raskaus- ja vauva-aikaan liittyvät haasteet sekä raskaus- ja vauva-ajan menetyksiä kokeneiden kanssa työskentely.

Additional information

Otan vastaan asiakkaita Nurmijärven Klaukkalassa sekä etänä.

First session price

80.00

Regular session price

85.00

Pricing details

Koulutusterapia 50€/45min
Psykologin käynnit 85€/45min, 105€/60min