Home Page / Find Your Therapist / Olga Nieminen

Olga Nieminen

In education Nurse, Psychodynamic
Espoo, Lintuvaara
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Youth 13-17y
Length of Therapy
Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen sairaanhoitaja ja psykoterapeuttiopiskelija (psykodynaaminen nuorten ja aikuisten, valmistuminen 6/24). Tarjoan psykodynaamista työnohjattua koulutuspsykoterapiaa yli 13-vuotiaille nuorille ja aikuisille. Terapeuttina olen kuunteleva, helposti lähestyttävä ja avoimeen dialogiin kannustava
Psychotherapeutic Orientation
  • Psychodynamic
  • Cognitive behavior therapy (CBT)
About me as a therapist

Työskentelyni on tilaa antava, mutta myös vastavuoroisen keskusteleva. Otan huomioon asiakkaan yksilöllisyyden ja arvostan sitä. Terapeuttina olen myötäelävä, salliva, avoin ja kokemuksiasi tarkasteleva.

Työkokemukseni on erikoissairaanhoidosta nuorisopsykiatriasta sekä kouluterveydenhuollosta. Olen hoitanut laajasti erilaisia mielenterveyshäiriöitä erikoissairaanhoidossa ja minulla on kognitiivisen käyttäytymisterapian lisäkoulutusta masennuksen hoidosta.

Psykoterapeuttiopiskelijana minulla on jatkuva tiivis työnohjaus kouluttajapsykoterapeutilla.

About my therapy sessions

Tärkeä tehtäväni terapeuttina on luoda luottamuksellinen keskusteluyhteys, jotta voisit puhua avoimesti mieltäsi painavista asioista, kohdata ajatuksiasi ja tunteitasi turvallisesti ja kertoa tarinasi omassa tahdissasi. Tarkastelemme yhdessä kokemuksiasi, vuorovaikutussuhteita sekä selviytymiskeinoja ja pohdimme niiden merkitystä sinulle. Tavoitteena on auttaa sinua parempaan itseymmärrykseen ja saavuttamaan merkityksellisiä oivalluksia tavastasi olla ja kokea, löytää sinulle uusia voimavaroja ja kasvattaa psyykkistä joustavuutta.

Tapaamisemme voivat toteutua lyhyemmällä tai pidemmällä ajanjaksolla.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Low self-esteem Feeling bad Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Hurting yourself Treatment of physical illness
First session price

70.00

Regular session price

70.00

Pricing details