Home Page / Find Your Therapist / Noora Kekki

Noora Kekki

In education Psychologist, Cognitive behavior therapy (CBT)
Helsinki, Kamppi
English Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Youth 13-17y Children under 13y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
English speaking clients are also very welcome!

I am a psychologist and in training to become a psychotherapist (21-24). Currently, I offer therapy for self-paying clients (Kela clients welcome soon) in Helsinki, Kamppi, on Fridays from 7am to 4pm. In addition to talking, I mainly use cognitive behavioral therapy (CBT) methods and expressive art therapy methods, such as writing, body therapy and drawing. Previously I have mainly worked at schools and with young adults with mental health and substance abuse problems, and I wish to work with clients of different ages, backgrounds and genders.

Please be in touch, and we can talk more!

Best regards,
Noora
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive behavior therapy (CBT)
Additional Training

Art therapy

About me as a therapist

Minulle on tärkeää, että sinun on helppo tulla vastaanotolleni juuri sellaisena kuin olet. Olen utelias ihmismielen eri puolia kohtaan ja kuuntelen aktiivisesti ja myötätuntoisesti. Lisäksi haluan aidosti olla avuksi ja kannustaa sinua matkallasi kohti parempaa vointia ja mielekästä elämää

Terapeuttina olen suunnitelmallinen ja avoin. Pyrin aktiivisesta työotteesta huolimatta tarjoamaan tilaa ja aikaa tunteiden kokemiselle ja tarpeiden kuulemiselle turvallisessa ympäristössä. Minulle on tärkeää, että valitut menetelmät ovat läpinäkyviä ja ymmärrettäviä ja auttavat sinua kohti tavoitteitasi.

About my therapy sessions

Terapian alussa täytämme oirekyselyitä, tarkastelemme elämänjanaasi ja keskustelemme paljon, jotta saamme muodostettua jaetun kuvan ongelmistasi ja oppimishistoriasta niiden taustalla. Alkuarvion jälkeen laadimme hahmotelman ongelmiesi synnystä sekä niiden vaikutuksista tämänhetkiseen elämääsi, asetamme tavoitteet terapialle ja sovimme terapian kestosta.

Käynneillämme on rakenne, johon sisältyy lyhyitä, sinulle sopivia kehollisia harjoitteita, kognitiivisen käyttäytymisterapian menetelmiä, kuten altistusta, sekä keskustelua. Voimme myös halutessasi kokeilla erilaisia kirjoitus- ja piirustustehtäviä. Lisäksi tarjoan sinulle välitehtäviä, jotta käynneillä käsittelemämme asiat alkaisivat elää arjessasikin.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Subtance abuse/addiction Low self-esteem Feeling bad Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Processing my past To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Gender or Sexual-Identity Questions Hurting yourself Personal growth and development Challenges in parenting Eating disorders
My professional background and knowledge

Olen peruskoulutukseltani psykologi. Aloitin 2021 vuoden alussa kognitiivisen käyttäytymisterapian (KKT) psykoterapeuttiopinnot Tampereen yliopistolla. Odotettu valmistumiseni on lokakuussa 2024, ja tätä seuraavan lupien hakemisen jälkeen tarjoan myös Kelan kuntoutuspsykoterapiaa.

Olen työskennellyt psykologina kouluilla perusasteella ja ammattiopistossa, joissa tutuiksi ovat tulleet moninaiset lasten, nuorten ja nuorten aikuisten ongelmat. Lisäksi minulla on työkokemusta päihde- ja mielenterveystyöstä.

Lisäkoulutuksena minulla on taideterapeuttisten ryhmien ohjaajan koulutus (ekspressiivinen taideterapia, Inartes).

Client group

Toivon, etteivät tausta, ikä tai sukupuoli ole esteenä vastaanotolleni hakeutumisessa.

Additional information

Vastaan aina Minduun kautta jätettyihin yhteydenottopyyntöihin ja tarjoan tutustumiskäyntiaikaa tekstiviestitse tai sähköpostitse. Voin halutessasi tarjota maksuttoman 15 minuutin puhelun tai Teams-tapaamisen ennen varsinaista tutustumiskäyntiä.

Koulutuksen aikana voin tarjota psykoterapiaa ainoastaan itsemaksaville asiakkaille. Valmistun psykoterapeutiksi lokakuussa 2024. Jos siis hakeudut itsemaksavana nyt asiakkaakseni, voimme tarpeen mukaan vaihtaa työskentelyn Kelan tukemaksi valmistumiseni ja lupien hakemisen jälkeen.

Minulla on vastaanotto perjantaipäivisin klo 7-16 välillä elokuun 2024 alusta lähtien sekä maanantaisin iltavastaanotto. Tutustumiskäynti on mahdollista järjestää kasvokkain heinäkuun lopussa tai elokuun alussa. Tarjoan myös etäkäyntejä.

First session price

70.00

Regular session price

70.00

Pricing details