Home Page / Find Your Therapist / Noora Kekki

Noora Kekki

In education Psychologist, Cognitive behavior therapy (CBT)
Helsinki, Kamppi
English Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Youth 13-17y Children under 13y
Length of Therapy
Long-term Short-term
Availability
Evening appointments
This therapist is not taking in new customers. Search for free therapists.
This therapist offers education therapy. Read More.
English speaking clients are also very welcome!

I am a psychologist and in training to become a psychotherapist (-12/24). Currently, I offer therapy for self-paying clients (not Kela clients) in Helsinki on weekday evenings. In addition to talking, I mainly use cognitive behavioral psychotherapy (CBT) methods and expressive art therapy methods, such as writing, body therapy and drawing. Previously I have mainly worked at schools and with young adults.

Please be in touch, and we can talk more!

Best regards,
Noora
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive behavior therapy (CBT)
Additional Training

Art therapy

About me as a therapist

Minulle on tärkeää, että sinun on helppo tulla vastaanotolle juuri sellaisena kuin olet. Olen utelias ihmismielen eri puolia kohtaan ja kuuntelen aktiivisesti ja myötätuntoisesti. Lisäksi haluan aidosti olla avuksi ja kannustaa sinua matkallasi kohti parempaa vointia ja mielekästä elämää

Terapeuttina olen suunnitelmallinen ja aktiivinen, ja tarjoan tilaa ja aikaa tunteiden kokemiselle ja tarpeiden kuulemiselle turvallisessa ympäristössä. Minulle on tärkeää, että valitut menetelmät ovat läpinäkyviä, ymmärrettäviä ja auttavat sinua kohti tavoitteitasi. Työskentelyotteeni keskiössä ovat avoimuus, hyväksyminen, herkkyys, luovuus ja huumori.

About my therapy sessions

Terapian alussa täytämme oirekyselyitä, tarkastelemme elämänjanaasi ja keskustelemme paljon, jotta saamme muodostettua jaetun kuvan ongelmistasi ja oppimishistoriasta niiden taustalla. Alkuarvion jälkeen laadimme hahmotelman ongelmiesi synnystä sekä niiden vaikutuksista tämänhetkiseen elämääsi, asetamme tavoitteet terapialle ja sovimme terapian kestosta.

Selvitämme yhdessä millainen työskentely on sinulle luontevaa, ja ajoittain kokeilemme jotain uutta. Käynneillämme on rakenne, johon sisältyy lyhyitä, sinulle sopivia kehollisia harjoitteita, kognitiivisen käyttäytymisterapian menetelmiä, kuten altistusta, sekä keskustelua. Voimme myös kokeilla erilaisia kirjoitus- ja piirustus- tai maalaustehtäviä. Lisäksi tarjoan sinulle välitehtäviä, jotta käynneillä käsittelemämme asiat eläisivät arjessasikin.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Low self-esteem Feeling bad Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management Processing my past To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Personal growth and development Gender or Sexual-Identity Questions Hurting yourself Treatment of physical illness
My professional background and knowledge

Olen peruskoulutukseltani psykologi. Aloitin 2021 vuoden alussa kognitiivisen käyttäytymisterapian (KKT) psykoterapeuttiopinnot Tampereen yliopistolla. Odotettu valmistumiseni on joulukuussa 2024, minkä jälkeen tarjoan myös Kelan korvaamaa psykoterapiaa.

Olen työskennellyt psykologina kouluilla perusasteella ja toisella asteella, joissa tutuiksi ovat tulleet moninaiset ongelmat, mutta erityisesti ahdistuneisuus, stressi, oppimisvaikeudet ja neuropsykiatriset haasteet sekä ympäristön vaikutus vaikeuksiin ja niissä tukemiseen. Lisäksi minulla on työkokemusta nuorten ja nuorten aikuisten päihde- ja mielenterveystyöstä, ja tutuiksi ovat tulleet mielenterveys- ja päihdeongelmien hoito.

Lisäkoulutuksena minulla on kokonaisvaltaisen lapsijoogaohjaajan sekä taideterapeuttisten ryhmien ohjaajan koulutukset (ekspressiivinen taideterapia, Inartes). Taidemuodoista olen perehtynyt kuvataiteisiin, kirjoittamiseen ja liikkeeseen.

Client group

Olen kouluilla ja perustason mielenterveyspalveluissa työskenneltyäni saanut kokemusta hyvin monenlaisten ihmisten tukemisesta, ja jatkossakin toivon, etteivät tausta, ikä tai sukupuoli ole esteenä vastaanotolleni hakeutumisessa. Työkokemusta minulla on erityisesti lapsista, nuorista ja nuorista aikuisista.

Kiinnostuksenkohteitani ovat erityisesti tunteiden kokeminen ja säätely, turvan kokemus, kehon reaktiot ja rauhoittaminen, identiteetin moninaisuus sekä mielekäs tasapainoinen elämä.

Additional information

Vastaan aina Minduun kautta jätettyihin yhteydenottopyyntöihin ja tarjoan tutustumiskäyntiaikaa tekstiviestitse tai sähköpostitse. Voin halutessasi tarjota maksuttoman 15 minuutin puhelun tai Teams-tapaamisen ennen varsinaista tutustumiskäyntiä.

Koulutuksen aikana voin tarjota psykoterapiaa ainoastaan itsemaksaville asiakkaille, eli esimerkiksi Kelan kuntoutuspsykoterapiaa en voi tarjota.

First session price

50.00

Regular session price

60.00

Pricing details

Jos hinta on kynnyskysymys avun hakemisessa, voimme neuvotella siitä.