Home Page / Find Your Therapist / Noora Haapaniemi

Noora Haapaniemi

In education Psychologist, Cognitive analytic
Kouvola,
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Youth 13-17y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen laillistettu psykologi (PsM), sosiaalipsykologi (YTM) sekä psykoterapeuttikoulutettava. Ajankohtaisesti otan vastaan asiakkaita koulutuspsykoterapiaan (ei KELA-korvattavaa). Työskentelen nuorten ja aikuisten kanssa. Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni!
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive analytic
About me as a therapist

Rentous, helposti lähestyttävyys sekä joustavuus kuvastanevat minua. Kohtaamisessa korostan yksilöllisen tilanteesi ymmärtämistä ja työskentelyotteeni lähtee aina tilanteestasi käsin. Mukautan työtapaani aktiivisen ja tilaa-antavan välillä. Yhteistyösuhteessa pyrin ohjaamaan sinua tutkimaan, etsimään ja löytämään erilaisia mahdollisia ratkaisuja omaan tilanteeseesi.

About my therapy sessions

Minulla on integratiivinen työskentelyote psykologina ja terapeuttina. Pyrin luomaan turvallisen, välittömän ja arvostavan ilmapiirin yhteistyöhön. Työskentelyn suunta ja tavoitteet sovitaan sekä muokataan yhdessä sinun kanssasi. Tarkempi sisältö ja käytettävät menetelmät määrittyvät tilanteesi ja toiveidesi mukaan.

Koulutuspsykoterapian osalta paikkatilanne vaihtelee ja voit kysellä vapaita paikkoja yhteydenottolomakkeella. Tarjoan sekä lyhyttä (min. 16 käyntiä) että pitkää (min. 40 käyntiä) terapiaa. Tarkempaa kuvausta tilanteestasi ei ole suositeltavaa avata yhteydenotossa, riittää kun liität viestiin puhelinnumerosi.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Anxiety towards social situations Panic attacks Processing my past To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Personal growth and development Treatment of physical illness
My professional background and knowledge

Olen työskennellyt eri ikäisten ja erilaisissa elämäntilanteissa olevien ihmisten kanssa sekä perustasolla että erikoissairaanhoidossa. (mm. perheneuvola, opiskeluhuolto, lastenneurologia). Olen panostanut ammatillisen osaamiseni päivittämiseen ja kehittämiseen.

First session price

80.00

Regular session price

80.00

Pricing details

Pitkän koulutuspsykoterapian osalta hinta on lähtökohtaisesti edullisempi.