Home Page / Find Your Therapist / Nina Koivula

Nina Koivula

In education Psychologist, Psychoanalytic
Helsinki, Kamppi
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Couples
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Tällä hetkellä vain etävastaanottoa, ellei erikseen sovita muuta. Työtapani on myötätuntoinen ja hyväksyvä. Voit luottamuksella puhua mieltäsi vaivaavista asioista, esim. vaikeuksista töissä, parisuhteessa, vanhemmuudessa, ihmissuhteissa, seksuaalisuudessa ja elämänhallinnassa.
Psychotherapeutic Orientation
  • Psychoanalytic
  • Psychodynamic
About me as a therapist

Olen psykologi, työterveyspsykologi ja valtiotieteen tohtori (sosiaalipsykologia). Kokemusta minulla on mielenterveystyön lisäksi työ- ja organisaatiopsykologian alueelta (esimerkiksi esimiestyöhön, työpaikan ilmapiiriin sekä työmäärän hallintaan ja työuupumukseen liittyvät ongelmat). Vahvistan tällä hetkellä ammattitaitoani opiskelemalla aikuisten psykoanalyyttiseksi yksilöpsykoterapeutiksi. Koska koulutukseni on vielä kesken, potilaani eivät ole oikeutettuja KELA-korvaukseen.

About my therapy sessions

Terapiassa keskustelemme niistä ajatuksista ja tunteistasi, joita sinulla on itsestäsi ja keskeisistä ihmissuhteistasi. Tarpeen mukaan voimme käsitellä nykyhetken tai menneisyyden kokemuksia, tilanne on vapaa ajatuksenvirralle.

Keskusteluhoidon tavoitteena on kehittää kykyä käsitellä tunteita ja ristiriitoja. Parantamalla itsetuntemusta, omien tarpeiden ja motiivien tunnistamisen kautta, terapia auttaa ymmärtämään ja vaikuttamaan omaan elämään. Terapiaa voi kuvailla kahden ihmisen, asiakkaan ja terapeutin, vuorovaikutussuhteeksi. Vuorovaikutuksen kautta terapiassa etsitään yhdessä syitä ja ymmärrystä asiakkaan ongelmille. Molemmat osapuolet ovat näin osallisina prosessissa mutta asiakas on kuitenkin pääosassa.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management Sexual problems Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Psychotic disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Hurting yourself Treatment of physical illness
Areas of Specialization
Diversity of Sexuality and Gender Obsessive-compulsive disorders Pregnancy & birth Pain related difficulties People with intellectual disabilities
First session price

110.00

Regular session price

110.00

Pricing details

Pariterapia kesto 90 min ja hinta 200€