Home Page / Find Your Therapist / Nina Koivula

Nina Koivula

Psychotherapist, Psychologist, Psychoanalytic
Helsinki, Kamppi
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Couples
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
Työtapani on myötätuntoinen ja hyväksyvä. Voit luottamuksella puhua mieltäsi vaivaavista asioista, esim. vaikeuksista töissä, parisuhteessa, vanhemmuudessa, ihmissuhteissa, seksuaalisuudessa ja elämänhallinnassa.
Psychotherapeutic Orientation
  • Psychoanalytic
  • Psychodynamic
About me as a therapist

Olen terapeuttina asiakkaan tilanteen ja tarpeen mukaan joustavasti aktiivinen tai tilaa antava. Olen rauhallinen ja myötätuntoinen. Minulla ei ole neuvoja ja vastauksia siihen, miten sinun pitäisi elää. Sen sijaan autan sinua kuuntelemaan ja ymmärtämään itseäsi, jotta voit tehdä valistuneita valintoja ja elää omannäköistä elämää. Yhteistyömme tavoitteena on ajattelun vapaus.

About my therapy sessions

Terapiassa keskustelemme niistä ajatuksista ja tunteistasi, joita sinulla on itsestäsi ja keskeisistä ihmissuhteistasi. Tarpeen mukaan voimme käsitellä nykyhetken tai menneisyyden kokemuksia, tilanne on vapaa ajatuksenvirralle.

Keskusteluhoidon tavoitteena on kehittää kykyä käsitellä tunteita ja ristiriitoja. Parantamalla itsetuntemusta, omien tarpeiden ja motiivien tunnistamisen kautta, terapia auttaa ymmärtämään ja vaikuttamaan omaan elämään. Terapiaa voi kuvailla kahden ihmisen, asiakkaan ja terapeutin, vuorovaikutussuhteeksi. Vuorovaikutuksen kautta terapiassa etsitään yhdessä syitä ja ymmärrystä asiakkaan ongelmille. Molemmat osapuolet ovat näin osallisina prosessissa mutta asiakas on kuitenkin pääosassa.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management Sexual problems Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Psychotic disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Hurting yourself Treatment of physical illness
Areas of Specialization
People with intellectual disabilities
My professional background and knowledge

Olen psykoterapeutti, psykologi, työterveyspsykologi ja valtiotieteen tohtori (sosiaalipsykologia). Kokemusta minulla on mielenterveystyön lisäksi työ- ja organisaatiopsykologian alueelta (esimerkiksi esimiestyöhön, työpaikan ilmapiiriin sekä työmäärän hallintaan ja työuupumukseen liittyvät ongelmat).

First session price

140.00

Regular session price

140.00

Pricing details