Home Page / Find Your Therapist / Niina Kivimaa

Niina Kivimaa

Psychotherapist, Nurse, Cognitive
Tampere,
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
Olen valmistunut kesäkuussa -23 kognitiiviseksi psykoterapeutiksi Tampereen yliopistosta. Olen koulutukseltani myös ratkaisukeskeinen terapeutti. Tällä hetkellä vastaanotolla on tilaa itsemaksaville asiakkaille. Vapaana toistaiseksi myös 2 kelan kuntoutuspsykoterapian paikkaa.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive
  • Solution-oriented
About me as a therapist

Tapaan asiakkaita yksilöllisesti, sopeuttaen omaa työskentelyä asiakkaan lähtökohtiin sopivaksi. Luottamuksellinen yhteistyösuhde on työskentelyni perustana. Työskentelyotteeni on kuunteleva ja hyväksyvä.
Luonteeltani olen sosiaalinen, avoin, huumorintajuinen sekä empaattinen.
Koulutukseltani olen psykiatrinen sairaanhoitaja sekä ratkaisukeskeinen terapeutti, olen valmistunut 6/23 kognitiiviseksi psykoterapeutiksi, työskentelyotteeni on integratiivinen.

Olen työskennellyt kymmenisen vuotta erilaisissa nuorten- ja aikuisten mielenterveys- ja päihdepalveluissa sekä kehitysvammapalveluissa. Viimeisen vuoden ajan olen toiminut Mehiläisellä terapeuttina työterveyshuollossa.

About my therapy sessions

Käytän työskentelyssäni sekä ratkaisukeskeisiä, että kognitiivisia työotteita. Tämä tarkoittaa sitä, että työskentely on integratiivista ja asioita tutkitaan ja käsitellään erilaisista näkökulmista ja keskustelu on vastavuoroista.

Olen aktiivinen, huumorintajuinen, rauhallinen ja osallistuva terapeutti, joka pyrkii asiakaslähtöisesti, tavoitteellisesti sekä empaattisesti kohti asiakkaan tavoitteita ja toiveita. Pyrkimyksenä on luoda turvallinen sekä vakaa terapiasuhde, joka palvelee asiakasta.

Istunnoilla käydään läpi sekä asiakkaan historiaa, että tämän hetken haasteita.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Processing my past Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Hurting yourself
My professional background and knowledge

Olen työskennellyt 10 vuotta psykiatrisena sairaanhoitajana, ratkaisukeskeisenä terapeuttina 5 vuotta sekä olen valmistunut kognitiiviseksi psykoterapeutiksi kesäkuussa -23.

First session price

97.60

Regular session price

97.60

Pricing details