Home Page / Find Your Therapist / Niina Halttunen

Niina Halttunen

In education Nurse, Integrative
Etävastaanotto,
Jyväskylä,
English Finnish
Customer Groups
Youth 13-17y Elderly over 67y Couples Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen mielenterveys-& päihdehoitotyöhön suuntautunut sairaanhoitaja (AMK, 2007). Minulla on pitkä kokemus mielenterveystyöstä kaikkien ikäryhmien parissa. Tarjoan koulutuspsykoterapiaa (integratiivinen) sekä yksilöllistä apua ja tukea elämän solmukohtiin sekä mielenterveyden haasteisiin. Tervetuloa!
Psychotherapeutic Orientation
  • Integrative
Additional Training

Music therapy

About me as a therapist

Olen rauhallinen, luotettava ja helposti lähestyttävä. Arvostan jokaista asiakasta yksilönä ja on tärkeää, että jokainen tulee kuulluksi sen asian äärellä, jonka/joiden vuoksi on ajan varannut. Jokaisen asiakkaan kanssa käydään läpi henkilökohtaiset toiveet, tavoitteet ja hänelle soveltuvat työtavat. Olen myötätuntoinen ja salliva, kuunteleva ja kysyvä.

About my therapy sessions

Keskustelu, kuuntelu ja läsnäolo ovat lähtökohta yhteistyön muodostumiselle ja kehittymiselle. Teen lyhyitä muistiinpanoja itselleni, joihin voin palata ja tarkistaa, olemmeko käsitelleet sinulle oikeita asioita. Käytän musiikkia, fläppitaulua, kuvakortteja ja erilaisia toiminnallisia menetelmiä tarpeen ja tilanteen mukaan, asiakaslähtöisesti. Kaikki mitä tehdään sovitaan ja suunnitellaan yhdessä.

Yhteyttä voit ottaa matalalla kynnyksellä, tervetuloa.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Hurting yourself Gender or Sexual-Identity Questions Difficulty sleeping Personal growth and development Psychotic disorders Personality disorders Bipolar disorder Self-destructive thoughts Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Sexual abuse Processing my past Sexual problems Anger management Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Eating disorders Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Subtance abuse/addiction Relationship problems Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Psychotic disorders Personality disorders Bipolar disorder
My professional background and knowledge

Olen pohjakoulutukseltani sairaanhoitaja (AMK) ja suuntautunut mielenterveys- ja päihdehoitotyöhön. Vuodesta 2007 saakka olen työskennellyt pääasiassa aikuispsykiatrian parissa, josta vastaanotto/intensiiviosastolla yli 10 vuotta. Lisäksi työkokemustani ovat kerryttäneet työt lastenpsykiatrialla, aikuispsykiatrian avohoidossa ja opiskelijaterveydenhuollon mielenterveyspalveluissa.

Tällä hetkellä opiskelen sekä ylempää AMK-tutkintoa (kliininen asiantuntija, mielenterveys- ja päihdehoitotyö), että integratiiviseksi psykoterapeutiksi Jyväskylän yliopistossa. Olen myös keväällä 2021 suorittanut musiikkiterapian perusopinnot Jyväskylän avoimessa yliopistossa.

Additional information

Myös etävastaanotto.
Mikäli kalenterista ei löydy valmiiksi vapaita aikoja, ota yhteyttä niin sovitaan yhdessä tapaamisaika.

First session price

50.00

Regular session price

50.00

Pricing details

Käynnin hinta 50 e, ei muita kuluja.
Koulutuspsykoterapia ei ole KELA-korvattavaa.

(Peruuttamattomasta ajasta lasku hinnan mukaan. Peruutukset 24h ennen varattua aikaa kuluitta.)