Home Page / Find Your Therapist / Niilo Lehtilä

Niilo Lehtilä

Educating psychotherapist, Nurse, Solution-oriented
Turku, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Youth 13-17y Children under 13y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
Olen koulutukseltani ratkaisukeskeisen psykoterapian kouluttaja (ent VET), ratkaisukeskeinen psykoterapeutti (KELAn palveluntuottaja), työnohjaaja (STOry) ja sairaanhoitaja AMK. Tarjoan psykoterapiaa kaiken ikäisille.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Työotteeni ja ajattelutapani on ratkaisukeskeinen, ja pidän tärkeänä kunnioittaa asiakkaan arvoja ja lähtökohtia. Yhteistyösuhde asiakkaan kanssa on luottamuksellinen ja tasavertainen. Asiakkaan omat toiveet, ideat ja tavoitteet ovat tärkeitä. Olen rauhallinen, käytännönläheinen ja helposti lähestyttävä. Käyn itse säännöllisessä työnohjauksessa huolehtiakseni ammattitaidostani.

About my therapy sessions

Psykoterapia on terveydenhuollon ammatillista toimintaa, joka tähtää ongelman tai häiriön poistamiseen tai lieventämiseen. Se tukee asiakkaan psyykkistä kasvua ja kehitystä sekä lisää hänen terveyttään ja valmiuksiaan ratkaista ongelmiaan itse.

Ratkaisukeskeinen psykoterapia on asiakkaan ja psykoterapeutin välinen tasavertainen yhteistyösuhde, jossa etsitään ratkaisuja elämän vaikeisiin tilanteisiin.
Ratkaisukeskeinen psykoterapeutti kunnioittaa asiakkaan omia toiveita, ideoita, tavoitteita ja arvomaailmaa. Ratkaisukeskeinen suuntaus sopii moniin pulmiin.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management Sexual problems Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Psychotic disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Hurting yourself Treatment of physical illness
First session price

80.00

Regular session price

80.00

Pricing details