Home Page / Find Your Therapist / Natalia Rautavuori

Natalia Rautavuori

In education Nurse, Couple therapy
Helsinki, Keskusta
Espoo, Tapiola
Russian Finnish
Customer Groups
Families Couples Youth 13-17y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Short-term
Availability
Daytime appointments Weekend appointments Evening appointments
This therapist is not taking in new customers. Search for free therapists.
This therapist offers education therapy. Read More.
Со временем отношения в паре меняются, так как меняются сами партнеры.
Иногда в паре:
- возникают трудности, из которых трудно выйти самостоятельно;
- кажется отношения зашли в тупик или они не складываются;
- один из партнёров чувствует, что другой отдалился или не слышит его;
- часто возникают ссоры, конфликтные ситуации;
- чувства охладели,
то тогда паре может быть полезно обратиться за помощью к специалисту.
Я консультирую пары (двуязычные пары), провожу индивидуальную, супружескую терапию и терапию для пары в процессе развода, онлайн и очно в Эспоо. Запись на консультацию и терапию по телефону: +(358) 40 53 63 112 (WhatsApp).
Tакже оказываю услуги сексолога. Сексуальные проблемы и расстройства могут проявляться в Вашей жизни по-разному: в состоянии тревожности и неуверенности в себе, в сложности общения с Вашим партнёром. Я провожу терапию, направленную на решение сексуальных проблем.
Терапевтическая помощь на русском и финском языках.
Psychotherapeutic Orientation
  • Couple therapy
  • Solution-oriented
Additional Training

Supporting attachment Sexual therapeutic knowledge

About me as a therapist

Terapeuttina olen lämmin ja empaattinen. Olen tarjonnut pari- ja yksilöterapiaa, seksuaaliterapiaa 1.10.2015 lähtien sekä venäjän että suomen kielellä. Minun asiakkaina on venäjänkielisiä, kaksikielisiä pareja sekä suomenkielisiä pareja.
Koulutukseni: Perhe- ja pariterapian psykoterapeuttikoulutuksessa (2019-2022), Ratkaisukeskeinen terapeutti (PgDip), Erityistason seksuaaliterapeutti (NACS), Tunnekeskeisen pariterapian perusopinnot, Sairaanhoitaja (AMK), logopedian ja psykologian opintoja (Venäjä), varhaiskasvatuksen metodikko (Venäjä).

About my therapy sessions

Kun pari tulee vastaanotolleni, minä vertaan suhdetta huonekasvin kasvattamiseen. Parisuhde on kasvi, jota hoitaa tai jota kastelee kaksi ihmistä. Kasvin hoidossa tulee noudattaa yhteisiä pelisääntöjä - jakaa vastuuta ja keskustella siitä, että kuka tekee mitä ja milloin.
Kasvi on kuin parisuhde, joka ei osaa puhua, mutta se voi näyttää merkkejä siitä, että se esimerkiksi tarvitsee hellempää hoitoa. Merkit tulevat näkyviksi, kun kasvia kastellaan liikaa tai unohdetaan kokonaan, että se tarvitsee vettä.
Jos kasvia on hoidettu huonosti, se kuivuu ja kituu nuutuneena. Silloin kasvin elvytykseen tarvitaan aikaa, kärsivällisyyttä, työstämistä ja molempien halua.
Joskus huonokuntoisen kasvin pelastaminen ei onnistu, koska on liian myöhäistä tai puolisoilla on eriäviä tavoitteita kasvin hoidosta.
Näissä kaikissa tilanteissa voidaan antaa yksilöterapiaa yhdelle tai pariterapiaa parille. Vaihtoehtoisesti se voi olla eroterapiaa, joka auttaa paria jatkamaan eron jälkeen elämää erillään.

Issues often worked with
Difficulty sleeping Personal growth and development Sexual problems Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Relationship problems
Areas of Specialization
Neuropsychiatric patients Multiculturalism / immigrants Pain related difficulties People with intellectual disabilities
First session price

171.00

Regular session price

171.00

Pricing details