Home Page / Find Your Therapist / Natalia Rautavuori

Natalia Rautavuori

Psychotherapist, Other, Couple therapy
Espoo, Tapiola
Jyväskylä,
Russian Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Youth 13-17y Couples Families
Length of Therapy
Single consultation Short-term
Availability
Evening appointments Weekend appointments Daytime appointments
Со временем отношения в паре меняются, так как меняются сами партнеры.
Иногда в паре:
- возникают трудности, из которых трудно выйти самостоятельно;
- кажется отношения зашли в тупик или они не складываются;
- один из партнёров чувствует, что другой отдалился или не слышит его;
- часто возникают ссоры, конфликтные ситуации;
- чувства охладели,
то тогда паре может быть полезно обратиться за помощью к специалисту.
Я консультирую пары (двуязычные пары), провожу индивидуальную, супружескую терапию и терапию для пары в процессе развода, онлайн и очно в Эспоо. Запись на консультацию и терапию по телефону: +(358) 40 53 63 112 (WhatsApp).
Tакже оказываю услуги сексолога. Сексуальные проблемы и расстройства могут проявляться в Вашей жизни по-разному: в состоянии тревожности и неуверенности в себе, в сложности общения с Вашим партнёром. Я провожу терапию, направленную на решение сексуальных проблем.
Терапевтическая помощь на русском и финском языках.
Psychotherapeutic Orientation
  • Couple therapy
  • Integrative
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

Sexual therapeutic knowledge Supporting attachment

About me as a therapist

Terapeuttina olen lämmin ja empaattinen. Olen tarjonnut pari- ja yksilöterapiaa, seksuaaliterapiaa 1.10.2015 lähtien sekä venäjän että suomen kielellä. Minun asiakkaina on venäjänkielisiä, kaksikielisiä pareja sekä suomenkielisiä pareja.
Koulutukseni: Perhe- ja pariterapian psykoterapeuttikoulutus (2019-2022), Ratkaisukeskeinen terapeutti (PgDip), Erityistason seksuaaliterapeutti (NACS), Tunnekeskeisen pariterapian perusopinnot, Sairaanhoitaja (AMK), logopedian ja psykologian opintoja (Venäjä), varhaiskasvatuksen metodikko (Venäjä).

About my therapy sessions

Kun pari tulee vastaanotolleni, minä vertaan suhdetta huonekasvin kasvattamiseen. Parisuhde on kasvi, jota hoitaa tai jota kastelee kaksi ihmistä. Kasvin hoidossa tulee noudattaa yhteisiä pelisääntöjä - jakaa vastuuta ja keskustella siitä, että kuka tekee mitä ja milloin.
Kasvi on kuin parisuhde, joka ei osaa puhua, mutta se voi näyttää merkkejä siitä, että se esimerkiksi tarvitsee hellempää hoitoa. Merkit tulevat näkyviksi, kun kasvia kastellaan liikaa tai unohdetaan kokonaan, että se tarvitsee vettä.
Jos kasvia on hoidettu huonosti, se kuivuu ja kituu nuutuneena. Silloin kasvin elvytykseen tarvitaan aikaa, kärsivällisyyttä, työstämistä ja molempien halua.
Joskus huonokuntoisen kasvin pelastaminen ei onnistu, koska on liian myöhäistä tai puolisoilla on eriäviä tavoitteita kasvin hoidosta.
Näissä kaikissa tilanteissa voidaan antaa yksilöterapiaa yhdelle tai pariterapiaa parille. Vaihtoehtoisesti se voi olla eroterapiaa, joka auttaa paria jatkamaan eron jälkeen elämää erillään.

Issues often worked with
Relationship problems Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Sexual problems Personal growth and development Difficulty sleeping Depression/Anxiety Gender or Sexual-Identity Questions
Areas of Specialization
Diversity of Sexuality and Gender Pregnancy & birth Neuropsychiatric patients Multiculturalism / immigrants Pain related difficulties People with intellectual disabilities
First session price

120.00

Regular session price

100.00

Pricing details

Pariterapia 90min. x 3 - 300€.