Home Page / Find Your Therapist / Minnamaria Salminen

Minnamaria Salminen

Psychotherapist, Bachelor of Social Services, Couple therapy
Oulu, Suomi etänä, Oulu
Finnish
Customer Groups
Couples Families Adults 18-67y Elderly over 67y Youth 13-17y Children under 13y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments
Etsitkö läsnä olevaa, empaattista ja ammattitaitoista psykoterapeuttia? Luokseni voit tulla yksin, puolisosi tai lapsesi kanssa tai koko perheenä. Viitekehyksenä dialogisuus ja voimavarakeskeisyys. Työskentelen Oulussa ja etänä koko Suomessa. HUOM! Ei Kelan kuntoutuspsykoterapiaa yksilöasiakkaille.
Psychotherapeutic Orientation
  • Couple therapy
  • Recource-oriented family therapy
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

Neuropsychiatric coach

About me as a therapist

Asiakkaani ovat kuvanneet minun olevan empaattinen, läsnä oleva, kohtaava ja lämmin.

”Olet onnistunut paremmin kuin hyvin. Olet ollut hyvä ja luonnollinen. Meillä on aikaisempaakin kokemusta parisuhdeterapiasta ja vasta nyt tuntuu, että olemme oikeiden asioiden äärellä sinun kanssa. Jos ei sinun kanssa saada suhdetta paremmalle tolalle niin ei kenenkään muunkaan kanssa.”

”Empatiallasi ja tavallasi kuunnella meitä tasapuolisesti ja nostaa aiemmin puhumiamme asioita peilin lailla esiin, on ollut ja on hyvin voimauttava vaikutus.”

”Minnamarian kanssa kemiat kohtasivat heti hyvin ja alusta asti oli luottavainen ja turvallinen olo työstää kipeitäkin mietteitä yhdessä. Pitkä kokemus ja aito välittäminen välittyi Minnamarian työskentelyssä mikä osakseen loi positiivista terapiakokemusta. Kokonaisuudessaan terapiakokemus Minnamarian kanssa oli lämmin, luottavainen ja vastaanottavainen. Suosittelisin mielelläni Minnamarian vastaaonottoa muillekin 🧡”

About my therapy sessions

Mielenterveyden haasteet ovat yleisiä ja psykoterapiassa voit käydä myös ilman diagnosoitua mielenterveyden häiriötä, sillä mielen hyvinvoinnista huolehtiminen on tärkeää meille jokaiselle. Terapiaan voit tulla myös ennaltaehkäisevästi ja omaa terveyttäsi edistäen, samaan tapaan kuin käyt vaikkapa hierojalla tai kuntosalilla.

Psykoterapiassa hankalia asioita käsitellään keskustelemalla. Avainasemassa on meidän välisemme keskinäinen luottamus ja toimiva vuorovaikutussuhde. Keskustelumme ovat luottamuksellisia ja potilastietolain mukaan salassa pidettäviä. Tapaamisilla pyrin tukemaan itseymmärrystäsi, auttamaan sinua elämän kriisivaiheiden yli, kehittämään ongelmanratkaisutaitoja sekä opetan keinoja käsitellä vaikeita tunteita, ajatuksia ja ihmissuhdeongelmia. Käytän työssäni dialogisia ja ratkaisukeskeisiä menetelmiä.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Anger management Sexual problems Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Personal growth and development Gender or Sexual-Identity Questions Treatment of physical illness Eating disorders Anxiety towards social situations Difficulty sleeping Hurting yourself
My professional background and knowledge

Olen työskennellyt yli 20 vuotta erilaisten ihmisten ja perheiden parissa. Yksilöiden, perheiden ja parien ongelmat ja haasteet ovat johtuneet esimerkiksi uupumisesta, sairauksista, kriiseistä, omaishoitotilanteesta, lapsen tai nuoren erityisen tuen tarpeesta tai muista elämää kuormittavista tilanteista. Olen psykoterapeuttina mielenterveyden ja käyttäytymisen häiriöiden sekä elämän kriisitilanteiden vuorovaikutukselliseen hoitoon erikoistunut terveydenhuollon ammattihenkilö. Psykoterapeuttina en voi tehdä lääketieteellisiä diagnooseja tai määrätä sinulle lääkkeitä.

Pätevyyteni:

Psykoterapeutti, perhe-ja paripsykoterapia (Jyväskylän yliopisto, kasvatustieteiden ja psykologian tiedekunta)
KELA-pätevyys perhe- ja paripsykoterapiaan
Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja
Sosionomi AMK

Client group

Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikenlaiset, eri ikäiset ja erilaiset ihmiset, esimerkiksi seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta.

Olen auttanut asiakkaitani muun muassa elämänhallinnan ja tunne-elämän tasapainottamisessa, parisuhteen ongelmien selvittämisessä, masennuksen ja ahdistuneisuuden lievittämisessä, sekä neuropsykiatristen haasteiden ymmärtämisessä ja hyväksymisessä . Erityisosaamista minulla on erityislapsiperheiden, omaishoitoperheiden, ikäihmisten, sekä uusperheiden kanssa työskentelystä.

Additional information

Lisätietoja löydät osoitteesta www.lempeaheijastus.fi

First session price

70.00

Regular session price

105.00

Pricing details

Paripsykoterapia 60 minuuttia 105 euroa (Kela-korvaus mahdollinen)
Paripsykoterapia 90 minuuttia 155 euroa (Kela-korvaus mahdollinen)

Perhepsykoterapia 60 minuuttia 105 euroa (Kela-korvaus mahdollinen)
Perhepsykoterapia 90 minuuttia 155 euroa (Kela-korvaus mahdollinen)

Yksilöpsykoterapia itsemaksaville asiakkaille 45 minuuttia 85 euroa

Nepsyvalmennus 45 minuuttia 70 euroa