Home Page / Find Your Therapist / Minna Söderlund

Minna Söderlund

In education Nurse, Solution-oriented
Etäyhteydellä koko Suomi,
Tampere, Keskusta
Tampere, Keskusta
English German Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Youth 13-17y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen koulutukseltani terveydenhoitaja ja sairaanhoitaja AMK, suuntautuminen mielenterveys-, kriisi ja päihdehoitotyöhön. Olen suorittanut neuropsykiatrisen valmentajan sekä ratkaisukeskeisen lyhytterapian koulutukset. Terapeuttina olen helposti lähestyttävä, kuunteleva, rauhallinen ja empaattinen.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
Additional Training

Neuropsychiatric coach Interpersonal psychotherapy (IPT)

About me as a therapist

Olen aktiivinen ja autan asiakasta kysymyksilläni oivaltamaan ratkaisuja ongelmiinsa. Vahvuutenani on myötätuntoisuus, lempeys ja huumorintaju. Osaan tuoda esiin uusia näkökulmia pitkän työ -ja elämänkokemuksieni avulla. Luottamuksellinen ja hyvä yhteistyösuhde on terapian lähtökohta.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Ratkaisukeskeinen psykoterapia on positiivista, voimavaralähtöistä ja tulevaisuuteen suuntautuvaa terapiaa. Työskentelen ratkaisukeskeisellä työotteella hyödyntäen myös kognitiivisia menetelmiä. Olen vuorovaikutuksessa avoin ja asiakasta kunnioittava. Asiakaskohtaamisissa kartoitetaan asiakkaan tavoitteita ja toiveita tulevaisuudesta ja etsitään yhdessä keinoja niiden toteuttamiseen.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Anger management Sexual problems Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Psychotic disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Hurting yourself Treatment of physical illness
My professional background and knowledge

Olen koulutukseltani terveydenhoitaja ja sairaanhoitaja AMK, suuntautuminen mielenterveys-, kriisi ja päihdehoitotyöhön. Olen suorittanut neuropsykiatrisen valmentajan sekä ratkaisukeskeisen lyhytterapian koulutukset. Opiskelen ratkaisukeskeiseksi psykoterapeutiksi. Olen työskennellyt mm. nuorten ja nuorten aikuisten parissa opiskeluterveydenhuollossa sekä aikuisten parissa erikoissairaanhoidossa mielialahäiriöpoliklinikalla ja päihdepsykiatrialla sekä somaattisista sairauksista johtuvien kriisien tukemisessa

Client group

Työskentelen aikuisten ja yli 16-vuotiaiden nuorten kanssa.

First session price

65.00

Regular session price

65.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.