Home Page / Find Your Therapist / Minna Purola

Minna Purola

Psychotherapist, Psychologist, Couple therapy
Tampere, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Youth 13-17y Children under 13y Couples Families
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments
Oletko huolissasi parisuhteestasi, perheen vuorovaikutuksesta tai vanhemmuudesta? Ota yhteyttä, niin lähdetään yhdessä miettimään miten helpottaa perheesi tilannetta. Työskentelyni lähtökohtana ovat aina asiakkaan ajatukset siitä, millaista elämää halutaan rakentaa , mihin muutosta toivotaan.
Psychotherapeutic Orientation
  • Couple therapy
  • Family therapy
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

Crisis and traumas

About me as a therapist

Olen terapeuttina tilaa antava, rauhallinen, tarvittaessa aktiivinen ja teen terapiaa voimavarakeskeisesti. Olen saanut palautetta asiakkailta, että olen helposti lähestyttävä ja myötätuntoinen. Lisäksi olen työskentelyotteeltani joustava ja mukautan työskentelyäni asiakkaan tilanteen ja tarpeiden mukaisesti. Teemme vastaanottotyöskentelyn lisäksi myös kotikäyntejä.

About my therapy sessions

Teen pari- ja perhepsykoterapiaa työparityönä pari- ja perhepsykoterapeutti Minna Toivakan kanssa. Monet parit ja perheet ovat kokeneet kahden terapeutin kanssa työskentelyn tasapuolisuutta ja turvallisuuden tunnetta lisäävänä tekijänä. Työparityössä asiakkaalla on mahdollisuus saada siis kahden psykoterapeutin näkemyksiä oman elämänsä kysymyksiin ja ongelmiin. Istunnolla terapeutit voivat välillä käydä keskustelua (ns reflektointia), jota pariskunta saa seurata. Tämä mahdollistaa useamman näkökulman mukaan tuomisen yhden tapaamisen aikana, mikä puolestaan usein nopeuttaa asioissa eteenpäin pääsyä.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Processing my past Challenging life situation Personal growth and development Treatment of physical illness
My professional background and knowledge

Olen psykologi, pari- ja perhepsykoterapeutti. Olen tehnyt noin 20 vuotta töitä lapsiperheiden kanssa pääasiassa perheneuvolassa ja minulla on kasvatus- ja perheneuvonnan erikoistumiskoulutus. Lisäksi minulla on 1-vuotinen kriisi- ja traumakoulutus pari- ja -perhepsykoterapiatyöhön.

Client group

Työskentelyni kohteena on aina perhe eri kokoonpanoissa; tapaamiselle voi tulla yksin, kaksin tai kaikki yhdessä.

First session price

160.00

Regular session price

160.00

Pricing details

Pari- ja perheterapia 160 /90 minuuttia.