Home Page / Find Your Therapist / Minna Jokela

Minna Jokela

Psychotherapist, Bachelor of Social Services, Crisis and trauma
Tampere, Keskusta
Etäyhteydellä koko Suomi,
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Families Youth 13-17y Couples Groups
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
Olen koulutukseltani Traumapsykoterapeutti. Terapiassa voimme yhdessä tutkia nykyhetkeä ja nykyhetkeen vaikuttavia tapahtumia. Erityisosaamiseni painottuu kriisi- ja traumatyöhön. Yksittäisiä aikoja voit tiedustella suoraan yhteydenotto lomakkeen kautta, EI UUSIA KELA-ASIAKKAITA.
Psychotherapeutic Orientation
  • Crisis and trauma
  • Early interaction
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

Supporting attachment EMDR

About me as a therapist

Terapeuttina olen aidosti läsnä ja tuon terapiaan uusia näkökulmia. Työskentelemme yhdessä tutkien asiakkaan asettamien tavoitteiden pohjalta. Varaan riittävästi aikaa hyvän ja turvallisen asiakassuhteen luomiseen. Pidän merkityksellisenä riittävän pitkää terapiaprosessia, jossa on tilaa niin nykyhetkelle kuin myös menneelle. Kunnioitan asiakkaan valintoja ja tuen asiakasta tavoitteiden saavuttamiseksi, antaen kuitenkin asiakkaalle riittävästi työskentelytilaa.

About my therapy sessions

Terapian alkuvaiheessa pohdimme tavoitteita, asiakkaan elämän eri vaiheita ja merkityksellisiä tapahtumia. Työskentely tapahtuu tavoitteiden mukaisesti, huomioiden nykyhetken ja nykyhetkeen vaikuttavat asiat. Otan vastaan yksilöasiakkaita sekä perheitä. Voimme pohtia myös EMDR- menetelmän käyttöä sekä perheiden kanssa Theraplay-terapian osa-alueiden mahdollista sopivuutta terapiassa.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Processing my past Sexual abuse Challenging life situation Personal growth and development Personality disorders
Areas of Specialization
Seriously traumatized patients and dissociative disorders Pregnancy & birth Child welfare
My professional background and knowledge

Olen työskennellyt perheiden parissa lähes 30v. Olen työurallani työskennellyt niin vanhempien kuin vauvojen ja isompien lasten kanssa. Minulla on vahva osaaminen varhaisen vuorovaikutuksen- ja kiintymyssuhteiden merkityksestä varhaislapsuudessa, aikuisuudessa ja vanhemmuudessa. Minulla on Theraplay-terapeutin pätevyys. Asiakastyöni on painottunut kriisi- ja traumatyöhön. Ylisukupolvinen kaltoinkohtelu, niin fyysinen kuin psyykkinen on ollut asiakastyössäni hyvin keskeinen. Traumapsykoterapeutin koulutus painottuu vakaviin kiintymyssuhdehäiriöihin, koulutuksen fokus vahvistaa entisestään ammatillista osaamistani ja tarjoaa enemmän näkökulmia kompleksisten traumojen hoitoon.

Client group

Otan vastaan yksilöasiakkaita ja perheitä. Työskentelen mielelläni myös odottavien vauvaperheiden kanssa. Kiinnostuksenani on erityisesti kriisi- ja trauma työskentely.

First session price

100.00

Regular session price

100.00

Pricing details