Home Page / Find Your Therapist / Milja George
In education Nurse, Cognitive
Helsinki, Helsinki
English Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Youth 13-17y Children under 13y Families
Length of Therapy
Single consultation Short-term
Availability
Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen psykoterapiaopiskelija, sairaanhoitaja ja neuropsykiatrinen valmentaja. Työkokemusta minulla on pitkästi myös lastenpsykiatrian puolelta. Minulta voi varata aikoja yksittäisiin, tai useamman kerran käynteihin. Otan vastaan kaiken ikäisiä asiakkaita. Lämpimästi tervetuloa.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive
Additional Training

Neuropsychiatric coach

About me as a therapist

Olen kuunteleva, myötätuntoinen ja tulevaisuuteen suuntaava, mutta myös aktiivisesti yhdessä kanssasi pulmakohtia tutkiva. Autan sinua ymmärtämään ajatusten, tunteiden ja käyttäytymisen luomaa kokonaisuutta. Huolehdin siitä, että tulet kuulluksi ja pyrin rakentamaan kanssasi tutkivan, tasavertaisen yhteistyösuhteen.
Neuropsykiatrisena valmentaja pystyn auttamaan myös esim. uusien toimintatapojen opettelussa.

About my therapy sessions

Vastaanotollani voimme keskustella sekä työskennellä toiminnallisemmin menetelmin, tutkia yhdessä pulmakohtia ja miettiä mahdollisia ratkaisuja niihin.
Tutkiva ote auttaa usein oivaltamisessa ja sen myötä onnistumisessa. Käyntien sisältö ja menetelmät voivat vaihdella, mutta tavoitteellisuutta ja sinulle oikean aiheen äärellä olemista pidän tärkeänä.

Issues often worked with
Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Challenging life situation Personal growth and development
My professional background and knowledge

Olen psykoterapiaopiskelija, sairaanhoitaja ja neuropsykiatrinen valmentaja. Työkokemusta minulla on pitkästi myös lastenpsykiatrian puolelta.

First session price

70.00

Regular session price

70.00

Pricing details