Home Page / Find Your Therapist / Milja George

Milja George

In education Nurse, Cognitive
Etäyhteyksin koko Suomi,
Helsinki, Kamppi
English Finnish
Customer Groups
Children under 13y Youth 13-17y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Weekend appointments Evening appointments Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Tarjoan koulutuspsykoterapiaa lapsille, nuorille ja aikuisille erilaisissa elämän haasteissa ja solmukohdissa. Pohjakoulutukseltani olen sairaanhoitaja ja olen työskennellyt yli 12 vuotta lastenpsykiatriassa. Minulta löytyy lisäksi ratkaisukeskeisen neuropsykiatrisen valmentajan pätevyys.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive
Additional Training

Neuropsychiatric coach

About me as a therapist

Olen kuunteleva, myötätuntoinen ja tulevaisuuteen suuntaava, mutta myös aktiivisesti yhdessä kanssasi pulmakohtia tutkiva. Pyrin auttamaan sinua oivaltamisessa ja onnistumisessa. Juttelutuokiot, mutta myös toiminnallisempi työskentely ovat osa tapaamisiamme. Huolehdin siitä että koet tulevasi varmasti kuulluksi ja autan askeltamaan kohti tavoitteita.

Huom! Yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Mietimme yhdessä sinulle sopivan työskentelytavan (esim. juttelu, tehtävät tai toiminnallisemmat menetelmät kuten piirtäminen). Tapaamisemme voivat sisältää: rentoutumis- ja rauhoittumiskeinojen kartoittamista ja harjoittelua, taitojen (kuten arjentaidot, tunne- ja sosiaaliset taidot ja itsesäätelytaidot) vahvistamista, psykoedukaatiota, minäkuvan ja itsetunnon vahvistamista.

Issues often worked with
Difficulty sleeping Personal growth and development Challenging life situation Obsessive-compulsive disorder Anxiety towards social situations Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Relationship problems Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Neuropsychiatric patients
My professional background and knowledge

Olen työskennellyt yli 12 vuotta lastenpsykiatriassa, kouluikäisten lasten- perheiden ja verkostojen kanssa. Minulla on tämän myötä pitkästi kokemusta neuropsykiatriasta (ADHD, autisminkirjon häiriöt) ja neuropsykiatrisen valmentajan pätevyys.

Client group

Lapset, nuoret ja aikuiset.

First session price

60.00

Regular session price

60.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.