Home Page / Find Your Therapist / Miika Lehto

Miika Lehto

Psychotherapist, Psychiatric staff nurse, Solution-oriented
Turku, Mälikkälä
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
Psykiatriaan erikoistuneena sairaanhoitajana minulla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus avun tarjoamisesta asiakkaille haastavissa elämäntilanteissa sekä tietoa ja ymmärrystä ihmisen psyykkisistä rakenteista. Haetaan yhdessä ratkaisuja sinua askarruttaviin asioihin. Olen Kelan palveluntuottaja.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Olen terapeuttina rauhallinen ja empaattinen, mutta myös kyselevä, aktiivinen sekä ennen kaikkea kuunteleva. Arvostan ihmistä yksilönä ja minulla on elämään myönteinen asenne sekä auttamisen halu. Olen ollut töissä kuntoutuspoliklinikalla sekä YTHSssä ja olen erityisesti perehtynyt opiskelu- ja työelämäpolkujen tukemiseen haasteellisissakin tilanteissa. Vastaanottoni sijaitsee rauhallisella Mälikkälän alueella. Alueelle on hyvät julkiset kulkuyhteydet sekä toimistolla on ilmaista parkkitilaa. Tarjoan ti-to ilta-aikoja päivittäisten aikojen lisäksi. Tarjoan myös etäterapiaa koko Suomeen. Syksyllä on avautumassa yksi paikka pitkään terapiaan.

About my therapy sessions

Käytän psykoterapiatyössäni ratkaisukeskeisiä menetelmiä, mutta täydennän niitä myös kognitiivisilla osilla. Luottamuksellisuus, hyvä vuorovaikutussuhde sekä yhdenvertaisuus luovat pohjan onnistuneelle terapiasuhteelle. Keskustelun lisäksi istunnoilla voidaan käyttää paperisia materiaaleja tai tietokoneitse täytettäviä tehtäviä, voin antaa myös kotiin tehtäviä. Jos tarvitset tukea esimerkiksi sosiaalisten tilanteiden harjoittelussa, terapiaistunto voidaan tehdä myös poissa vastaanottotilasta.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Hurting yourself Gender or Sexual-Identity Questions Difficulty sleeping Personal growth and development Psychotic disorders Bipolar disorder Self-destructive thoughts Challenging life situation Processing my past Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Burnout Subtance abuse/addiction Relationship problems Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Seriously traumatized patients and dissociative disorders Psychotic disorders Obsessive-compulsive disorders Pain related difficulties Bipolar disorder
My professional background and knowledge

Olen toiminut yli kaksikymmentä vuotta psykiatriaan erikoistuneena sairaanhoitajana, suurimman osan ajasta kuntoutuspoliklinikalla ja olen kohdannut ihmisiä moninaisissa haastavissa elämäntilanteissa. Olen ollut myös vuoden töissä Petreassa kuntoutujien työhönvalmennuksessa, missä olen ollut mukana tukemassa ihmisten opiskelu- ja työelämän haasteita. Olen viimeksi työskennellyt Ylioppilaiden Terveydenhoitosäätiössä.

Client group

Olen usein työskennellyt nuorten aikuisten kanssa, joilla on ollut mm. pakko-oireita, masennusta, jännittämistä, ahdistuneisuutta, psykoottista oireilua ja paniikkihäiriöitä sekä niiden tuomia haasteita arkielämään. Itsenäistymiseen ja elämänhallintaan liittyvät asiat sekä sosiaaliset tilanteet nousevat usein merkittäviksi aiheiksi keskusteluissa. Ole rohkeasti yhteydessä, niin sovitaan tapaamisaika.

First session price

50.00

Regular session price

80.00

Pricing details