Home Page / Find Your Therapist / Miia Raivio

Miia Raivio

In education Psychologist, Cognitive
Helsinki,
English Swedish Finnish
Customer Groups
Youth 13-17y Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Onko sinulla huolta omasta tai nuoresi voinnista? Voit ottaa yhteyttä esim. masennus-ja ahdistusoireiluun, vaikeisiin tunteisiin, jaksamiseen, ihmissuhteisiin tai kuormittavaan elämäntilanteeseen liittyvissä asioissa. Työkielet: suomi (äidinkieli), ruotsi ja englanti. Lähi- ja etäkäynnit.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive
About me as a therapist

Olen terapeuttina ja psykologina lämmin, helposti lähestyttävä ja jäsentävä. Minulle on tärkeää luoda tasavertainen, luottamuksellinen ja turvallinen yhteistyösuhde, jossa kipeidenkin ajatusten ja tunteiden kokeminen ja jakaminen tulee mahdolliseksi. Rytmiltäni olen rauhallinen ja aktiivisuutta säätelen asiakasta ja tilannetta herkällä korvalla kuunnellen.

About my therapy sessions

Hyödynnän käynneillä kognitiivisia ja psykofyysisiä menetelmiä. Alussa tärkeää on tutustumisen ja luottamussuhteen luomisen lisäksi tilanteen mahdollisimman hyvä ymmärtäminen yhteisen jäsentämisen kautta. Erilaiset välitehtävät, kuten esim. mielialapäiväkirja tai vaikeaan asiaan liittyvä harjoitus tai havainnointitehtävä, ovat usein hyödyllisiä. Käynneillä voidaan tehdä tarpeen mukaisesti esim. vaikeisiin tunteisiin tai ihmissuhteisiin liittyviä mielikuvaharjoituksia tai jaksamista tukevia rentoutumisharjoituksia.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Hurting yourself Difficulty sleeping Personal growth and development Challenging life situation Processing my past Panic attacks Anxiety towards social situations Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
Client group

Työskentelen nuorten ja aikuisten kanssa. Koulutuspsykoterapiakäynnit ovat ainoastaan 16-vuotiaille ja sitä vanhemmille ja niitä on tarjolla rajoitetusti.

First session price

80.00

Regular session price

80.00

Pricing details

Tämä hinnoittelu koskee ainoastaan koulutuspsykoterapiakäyntejä.