Home Page / Find Your Therapist / Mia Montonen

Mia Montonen

In education Psychiatric staff nurse, Couple therapy
Helsinki, Sörnäinen
Finnish Swedish
Customer Groups
Couples Families Groups
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Jag är sjukskötare, pol. mag , arbetshandledare (STOry) och utbildar mig till par- och familjepsykoterapeut. Jag har lång erfarenhet av föräldrastöd. Jag har ett starkt dialogiskt och resursinriktat arbetsgrepp. Jag lung, analytisk och reflekterande och värdersätter klientens egna resurser, eget kunnande och erfarenhet. Jag upplevs ofta som lugn och trygg.
Psychotherapeutic Orientation
  • Couple therapy
  • Family therapy
About me as a therapist

Olen käynyt voimavarakeskeisen dialogisen työnohjaajakoulutuksen ja tämä näkyy myös terapeuttina. Uskon asiakkiaden omiin voimavaroihin ja arvostan heidän omaa kokemusta ja osaamista. Olen rauhallinen, analyyttinen, pohdisekelva ja tilaa antava. Tarvittaessa voin olla myös jämäkkä. Saan palautetta että minut koetaan turvalliseksi ja luotettavaksi.

About my therapy sessions

Vastaanotollani lähtökohtana on asiakas ja asiakkaiden tarpeet ja toiveet ja nämä ohjaavat työskentelyä. Usein aikuisten kanssa jutellaan, reflektoidaan ja pohditaan. Käytössä voi olla dialogisia mentelmiä, kuvakortteja, tarinoita tai vastaava. Joskus käytetään fläppiä. Olen ohjannut joogaa ja joskus voidaan myös käyttää hengitysharjoituksia. Lasten kanssa voidaan käsitellä asioita pirtäen ja leikkien. Asiakkaiden niin toivoessa, voidaan heille antaa kotitehtäviä vastaanottoaikojen välille.

Issues often worked with
Anxiety towards social situations Low self-esteem Difficulty sleeping Burnout Personal growth and development Challenging life situation Changing lifestyle Feeling bad Challenges in parenting Relationship problems Depression/Anxiety
First session price

40.00

Regular session price

40.00

Pricing details

Hinta on 45 min vastaanotto käynnille. Usein vastaanottokäynnit ovat kuitenkin 90 min. Teen myös sovitusti kotikäyntejä.