Home Page / Find Your Therapist / Mervi Haavikko

Mervi Haavikko

Psychotherapist, Bachelor of Social Services, Couple therapy
Hämeenlinna,
English Finnish
Customer Groups
Couples Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
Olen erityistason perhe-ja pariterapeutti. Opiskelen kognitiivista käyttäytymisterapiaa, valmistuminen 2022. Otan asiakkaita myös koulutusasiakkaiksi. Terapeuttina olen aktiivinen ja läsnäoleva. Pidän tärkeänä myötätuntoista asennetta elämää kohtaan.
Psychotherapeutic Orientation
  • Couple therapy
  • Family therapy
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Terapeuttina olen aktiivinen, läsnäoleva ja tavoitteellinen. Terapiassa tutkimme asiakkaan kanssa asiakasta kiinnostavia ja haastavia asioita ja keskitymme tähän hetkeen ja tulevaisuuteen. Terapian rytmi määrittyy yhteistyössä asiakkaan kanssa. Vastaanotolla pyrin siihen, että asiakas tulisi kohdatuksi ja ymmärretyksi omana itsenään. Itsemyötätunnon kasvattaminen on terapiassa tärkeää.

Huom! Minduun kautta tulleet yhteydenottopyynnöt ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Terapiatyöskentely alkaa alkukartoituksella ja terapiaan liittyvien tavoitteiden määrittämisellä. Alkukartoituksen aikana selviää onko tarvetta lyhyelle vai pitkäkestoisemmalle terapialle. Terapiasuhde on yhteistyösuhde ja on tärkeää, että asiakas tulee kuulluksi ja kohdatuksi omana itsenään. Terapiassa voidaan käyttää myös kotona tehtäviä harjoituksia, jolloin harjoitukset saadaan vietyä arjen tilanteisiin.

Issues often worked with
Difficulty sleeping Personal growth and development Panic attacks Anxiety towards social situations Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Subtance abuse/addiction Relationship problems Depression/Anxiety
Client group

Työskentelen yli 18-vuotiaiden yksilöiden ja parien kanssa.

First session price

90.00

Regular session price

90.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.