Home Page / Find Your Therapist / Meron Heiro

Meron Heiro

In education Nurse, Cognitive
Helsinki, Kamppi
Etäyhteyksillä koko Suomi,
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Youth 13-17y Children under 13y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments Weekend appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen aktiivinen kuuntelija ja muutosta tukeva. Pyrin tutkivaan yhteistyöhön kanssasi mieltäsi askarruttavien asioiden parissa. Pyrimme tunnistamaan ajatus- ja käyttäytymismalleja, jotka ovat omassa elämässä epäsuotuisia ja saavat voimaan huonosti. Lisäksi mietimme yhdessä tapoja olla, nähdä ja elää.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive
Additional Training

Mindfulness

About me as a therapist

Jokaisessa ihmisessä on uskomattoman paljon voimaa ja potentiaalia sisällä, joka mahdollistaa muutokseen, kunhan hänellä on tukea ja tilaisuus pysähtyä kuulemaan itseä. Minulle on tärkeä, että kykenen luomaan turvallisen tilan asiakkaalle työstää omia kokemuksia ja ajatuksia yhteistyössä kanssani. Olen aktiivinen kuuntelija ja muutokseen tukeva. Pyrin tutkivaan yhteistyöhön kanssasi sinun mieltäsi askarruttavien asioiden parissa.

Huom! Yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Pysähdymme sen äärelle mitä on pinnalla juuri nyt, sekä mietimme yhdessä työskentelytavat, jotka ovat sinun tilanteeseesi sopivat. Työskentelyssäni käytän kognitiivisen ja käyttäytymisterapian erilaisia työskentelymenetelmiä. Näiden avulla pyrimme tunnistamaan ajatuksia- ja käyttäytymismalleja, jotka ovat omassa elämässä epäsuotuisia ja saavat voimaan huonosti. Lisäksi mietimme yhdessä monipuolisemmin tapoja olla, nähdä ja elää omaa elämää.

Olen sertifioitu Mindfulness -ohjaaja ja käytän työskentelyssäni mindfulness- tietoisuustaitoja, erityisesti korostaen hyväksyvää lähestymistapaa, sekä näiden taitojen omaksumista osaksi omaa arkea.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Low self-esteem Feeling bad Sexual problems Processing my past Challenging life situation Personal growth and development Difficulty sleeping
Areas of Specialization
Neuropsychiatric patients
My professional background and knowledge

Olen työskennellyt sairaanhoitajana useampia vuosia lasten- perheiden sekä erilaisten verkostojen kanssa lastenpsykiatrialla erikoissairaanhoidossa. Olen sertifioitu CFM® Mindfulness -ohjaaja.

Client group

Asiakasryhmiäni ovat lapset, nuoret ja aikuiset. Tervetuloa luokseni juuri sellaisena kuin olet.

First session price

65.00

Regular session price

65.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.