Home Page / Find Your Therapist / Merja Suojanen

Merja Suojanen

Psychotherapist, Psychiatric staff nurse, Solution-oriented
Etäyhteydellä koko Suomi,
Seinäjoki, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Couples
Length of Therapy
Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments
Ratkaisukeskeinen erityistason psykoterapeutti, sekä psykiatrinen sairaanhoitaja. Olen läsnäoleva, empaattinen ja aito. Siirretään näkökulma pois ongelmista, kartoitetaan tavoitteita ja etsitään keinoja kulkea niitä kohti.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
About me as a therapist

Terapeuttina olen aito, läsnäoleva, empaattinen. Tykkään keskustella asiakasta arvostaen, en väheksyen mitään ongelmaa tai tilannetta hänen elämässään. Olen aktiivinen ja samaan aikaan tilaa antava. Kohtaan asiakkaan positiivisesti, en hyökkäävästi, enkä anna liikaa valmiita vastauksia. Annan asiakkaalle tilaa itse oivaltaa, ja asettaa ongelmansa ratkaisuun. Terapeuttina kannustan onnistumaan, pääsemään tavoitteisiin käsiksi. Olen tunnusteleva, tutkiva, pohdiskeleva ja filosofinen - haluan herätellä jokaisen omaa, itsenäistä ajattelua. Kysyn asioita suoraan, asiakasta kunnioittaen.

Vahvuuteni on asiakkaan kohtaaminen, kannustaminen ja aito läsnäolo.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Kartoitan tavoitteita ja toiveita tulevaisuudesta ja etsitään keinoja niitä kohti kulkemiseksi. Tutkitaan tilanteita, joissa ongelma ei ole läsnä tai se on tavallista lievempi. Siirretään näkökulmaa pois ongelmista ja vaikeuksista siihen, mikä nykytilanteessa toimii ja tulevaisuuden tavoitteisiin. Omaiset nähdään voimavarana, joiden voi olla mahdollista osallistua osaan tapaamisista myös yksilöterapiassa.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Low self-esteem Changing lifestyle Anxiety towards social situations Processing my past Challenging life situation Personal growth and development Difficulty sleeping
My professional background and knowledge

Psykiatrinen sairaanhoitaja, psykiatrisessa sairaalassa noin 10 vuotta.

Client group

Työskentelen aikuisten kanssa.

First session price

90.00

Regular session price

90.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.