Home Page / Find Your Therapist / Martina Furuskär

Martina Furuskär

In education Nurse, Cognitive
Turku, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Weekend appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen aikuisten kognitiivisen yksilöpsykoterapian psykoterapeuttikoulutettava. Päätoimeni on erikoissairaanhoidossa mielialahäiriöiden poliklinikalla. Olen käynyt CBASP koulutuksen (pitkäaikaisen masennuksen hoito-ohjelma.) Opiskelen myös NET (narratiivista altistusterapiaa, traumat.)
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive
About me as a therapist

Terapeuttina olen aktiivinen, mutta osaan myös antaa tilaa asiakkaalle omaehtoiseen kerrontaan. Vahvuuksiani työskentelyssäni on rauhallisuus, empaattisuus ja tilannetajuni. Koen työskentelyssäni tärkeäksi sen, että tarve mukautuu asiakkaan mukaan. Terapeuttina olen asiakkaan rinnalla kulkija ja samanvertainen. Terapiassa kartoitetaan yhdessä asiakkaan kanssa haasteet ja tehdään niiden mukaan yhdessä suunnitelma terapian tulevasta kulusta. Tarpeita ja suunnitelmaa päivitetään yhdessä asiakkaan kanssa istunnoilla säännöllisesti.

About my therapy sessions

Terapiassa käytän kognitiivisen yksilöpsykoterapian menetelmiä. Alun tavoitteet muovautuvat tarkemmiksi terapian edetessä. Käytän myös työssäni osaamistani menetelmäkoulutuksista (CBASP, NET) mikäli ne sopivat asiakkaan tilanteeseen. Tavoitteena kognitiivisen psykoterapian menetelmiä käytettäessä on se, että asioihin ja tilanteisiin voidaan muuttaa omaa käsitystä ja tunnetiloja niistä, vaikka itse asioita ei välttämättä voida muuttaa. Vastaanotoilla käytän myös välillä lomakkeita ja mittareita. Ajoittain annan myös kotitehtäviä.

Psykoterapiakoulutukseeni kuuluu se, että vastaanottoja ajoittain videoidaan. Videoita käytetään ainoastaan työnohjauksessani luottamuksellisesti. Nauhat säilytetään asianmukaisesti ja hävitetään työnohjausten jälkeen. Videokuva voidaan ohjata asiakkaan toiveesta kuvaamaan vain terapeuttia koko istunnon ajan, tärkeintä opinnoissa on se, että sekä asiakkaan, että terapeutin äänet kuuluvat. Kuvauksessa materiaali ei henkilöidy mm. nimen osalta asiakkaaseen.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Anger management Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Hurting yourself
Areas of Specialization
Personality disorders Bipolar disorder
My professional background and knowledge

Työskentelen erikoissairaanhoidossa psykiatrialla avohoidossa. Lisäksi minulla on vuosien kokemus mielenterveyskuntoutujien kanssa työskentelystä.

Client group

Työskentelen aikuisten kanssa. Erityinen kiinnostuksenkohteeni on persoonallisuushäiriöt ja traumat.

First session price

50.00

Regular session price

50.00

Pricing details

Laskutan pääsääntöisesti joka vastaanoton jälkeen.

Aloitan vastaanotot 1.10.2022 lähtien.

Perinteiset vastaanotot onnistuvat lauantaisin klo 09.00-12.00 välillä Turun keskustassa psykoterapiakeskus Auran Oy::n tiloissa., Yliopistonkatu 16B, 20100 Turku. Videovälitteiset vastaanotot ovat arki-iltaisin klo 16.00 jälkeen.