Home Page / Find Your Therapist / Markus Lampela

Markus Lampela

In education Nurse, Psychoanalytic
Helsinki, Keskusta
Porvoo, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen ensihoitaja-sairaanhoitaja (AMK) ja opiskelen parhaillaan psykodynaamiseksi terapeutiksi Turun Yliopiston ja HPS:n koulutusohjelmassa (valm. 2024). Tarjoan psykososiaalista keskusteluapua, joka on luonteeltaan psykoterapian kaltaista. Tarjoan myös koulutuspsykoterapiaa osana opintojani.
Psychotherapeutic Orientation
  • Psychoanalytic
  • Psychodynamic
About me as a therapist

Olen turvallinen, empaattinen ja luotettava keskustelukumppani, ja tavoitteena on auttaa sinua ymmärtämään itseäsi ja tapaasi toimia eri tilanteissa. Lähestymistapani on psykodynaaminen, eli lapsuudenaikaisilla kokemuksilla – niin hyvillä kuin huonoilla, on oma vaikutuksensa sinuun ja tapaasi toimia. Haluan auttaa sinua tunnistamaan ja ymmärtämään näitä tapoja. Tavoitteena on myös auttaa sinua käsittelemään sisäisiä ristiriitojasi ja ongelmiasi.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun

About my therapy sessions

Tunnetyöskentely ja vapaa keskustelu ovat minulle tärkeitä työkaluja. Sinä määräät tahdin ja sen, mistä puhutaan, mutta yhteisenä pyrkimyksenämme on päästä käsittelemään niitä tunteita ja kokemuksia, jotka tällä hetkellä tuntuvat sinulle tärkeimmiltä. Vastaanotollani asiakkaan kokemus kuulluksi tulemisesta on tärkeää, sillä sitä kautta kipeidenkin asioiden ymmärtäminen ja hyväksyminen on lopulta mahdollista. Luonani kaikki aiheet ja tunteet ovat sallittuja.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Anxiety towards social situations Panic attacks To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Personal growth and development Treatment of physical illness
My professional background and knowledge

Olen työskennellyt ensihoitajana pelastuslaitoksen ambulanssissa ja sairaanhoitajana päivystyspoliklinikoilla lähes 20 vuoden ajan. Työssäni olen kohdannut jatkuvasti tilanteita, joissa ihmisen henkinen hyvinvointi on ollut koetuksella. Usein olen kohdannut ihmisen ensimmäisenä sellaisella hetkellä, joka on ollut äärimmäisen traumatisoiva ja aiheuttanut hätää, surua, ahdistusta ja masennusta. Lisäksi minulla kokemusta nuorisokodissa työskentelystä.

First session price

60.00

Regular session price

60.00

Pricing details

Psykoterapiakoulutukseni on vielä kesken, joten minulla ei ole vielä KELA-pätevyyttä. Siksi käynneistäni ei toistaiseksi voi saada KELAn tukea.

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.