Home Page / Find Your Therapist / Markus Kirjonen

Markus Kirjonen

In education Psychologist, Cognitive
Etäyhteydellä koko Suomi,
Turku, Keskusta
English Finnish
Customer Groups
Couples Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen kognitiivisesti suuntautunut ja lämminhenkinen psykologi. Työskentelen asiakaslähtöisesti ja käyntien tavoitteet määritellään yhdessä tarpeisiisi. Tarjoan sekä lyhyt- että pitkäkestoista keskusteluapua useisiin psyykkisiin ongelmiin ja elämän haasteisiin.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive
About me as a therapist

Olen kognitiivisesti suuntautunut ja lämminhenkinen psykologi. Panostan hyvään ja turvalliseen yhteistyösuhteeseen. Työskentelyotteeni on rauhallisesta ja myötätuntoisesta olemuksestani huolimatta aktiivinen ja tutkiva. Keskeisiä arvoja ja työskentelyn kulmakiviä minulle ovat yhteistyö, myötätuntoinen ymmärrys ja hyväksyntä. Haluan jokaisen tulevan kuulluksi ja nähdyksi omana itsenään. Työskentelen asiakaslähtöisesti ja kohtaan jokaisen teistä yksilöllisesti.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Käynnit ovat tavoitteellisia keskustelukäyntejä. Tavoitteet ja keinot määritellään yhdessä sinun tarpeittesi mukaan. Käynneillä luomme yhdessä jaettavan ymmärryksen tämänhetkisestä tilanteestasi ja siitä miten sinä voisit voida paremmin. Usein käynneillä syvennytään tutkimaan kokonaisvaltaisesti sitä kuka sinä olet ja miten juuri sinä ajattelet, tunnet ja toimit. Tutkimme miten kokemuksesi ovat muokanneet sinusta juuri sinut. Tunnistamme ja työstämme erilaisia kärsimystä tuottavia mielensisältöjä, kuten haitallisia ajattelu- ja toimintamalleja. Työskentelyni on erityisesti tunnepainotteista, ja työssäni käytän paljon muun muassa mielikuvatyöskentelyä ja mindfulness-menetelmiä.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Gender or Sexual-Identity Questions Difficulty sleeping Personal growth and development Personality disorders Bipolar disorder Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Sexual abuse Processing my past Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Subtance abuse/addiction Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Minulla on yli viiden vuoden kokemus laaja-alaisesta terapeuttisesta työskentelystä niin lievien kuin vaikeidenkin ongelmien ja oireiden osalta. Tällä hetkellä suoritan psykoterapeutin opintoja.

Client group

Työskentelen aikuisten kanssa.

First session price

90.00

Regular session price

90.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.