Home Page / Find Your Therapist / Markus Kirjonen

Markus Kirjonen

In education Psychologist, Cognitive
Etäyhteydellä koko Suomi,
Turku, Keskusta
English Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Couples
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen aito, välittävä ja turvallinen psykologi sekä psykoterapiaopiskelija. Tarjoan keskusteluapua kaikkiin psyykkisiin ongelmiin ja elämän haasteisiin. Tarjoan sekä lyhyt- että pitkäkestoista keskusteluapua useisiin psyykkisiin ongelmiin ja elämän haasteisiin.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive
About me as a therapist

Olen aito, välittävä ja turvallinen psykologi sekä psykoterapiaopiskelija. Panostan hyvään, täysin luottamukselliseen ja turvalliseen yhteistyösuhteeseen. Työskentelyotteeni on rauhallisesta ja myötätuntoisesta olemuksestani huolimatta aktiivinen ja tutkiva. Autan sinua pysähtymään ja syventymään itsesi äärelle. Käynneillä autan sinua ymmärtämään itseäsi ja tuen sinua jäsentämään omaa elämääsi, tilannettasi ja tarpeitasi. Lupaan, että tulet kuulluksi ja nähdyksi kokonaisvaltaisesti omana yksilöllisenä itsenäsi.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Työskentely kanssani on tavoitteellista ja käyntien tavoitteet määrittelemme yhdessä sinun tarpeittesi mukaan. Luomme yhdessä jaettavan ymmärryksen tilanteestasi sekä tutkimme miten kokemuksesi ovat muokanneet sinusta juuri sinut. Tunnistamme ja työstämme niitä asioita elämässäsi, jotka tuottavat sinulle kärsimystä. Usein ongelmien taustalla on haasteita ihmissuhteissa, vaikeita tunteita tai opittuja haitallisia ajattelu- ja toimintamalleja. Työskentelyssäni käytän kognitiivisia menetelmiä ja terapeuttista erityisalaani on tunnepainotteinen ja skeematerapeuttinen työskentely. Työskentelyyn integroin myös tietoisen hyväksyvän läsnäolon menetelmiä eli mindfulnessia.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Bipolar disorder Personality disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Treatment of physical illness
My professional background and knowledge

Minulla on pitkä ja vahva kokemus laaja-alaisesta terapeuttisesta työskentelystä niin lievien kuin vaikeidenkin ongelmien osalta. Itseen kohdistuvan vaativuuden ja kriittisyyden, ahdistus- ja masennusongelmien, sekä erilaisten traumojen hoito ydinosaamistani.

Client group

Työskentelen yli 16-vuotiaiden nuorten ja aikuisten kanssa. Pariskuntien on mahdollista myös varata 90 minuutin aika vastaanotolleni. Opiskelen tällä hetkellä myös psykoterapeutiksi ja voit varata minulle psykoterapiaopiskelijakäynnin, mikäli pystyt sitoutumaan 10–20 kerran pituiseen lyhytterapiajaksoon.

First session price

90.00

Regular session price

90.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.